cover-travelmate2
V zraku · tehnologija

Po pametni uri, pametni otroški dudi, pametnem WC-ju … in ostalih ‘pametnih novotarijah’ je bilo le vprašanje časa, kdaj bomo dobili tudi prvo zares pametno potovalno torbo. Travelmate (potovalni družabnik) bo na vaših potovanjih pravi pomočnik in švicarski nož brez primere.

Gre namreč za edinstveno pametno potovalno torbo, zaradi katere vam nikoli več ne bo treba vleči torbe po letaliških koridorjih, saj vam bo sledila sama od sebe. Nikoli več ne boste iskali vtičnice za napajanje vašega pametnega telefona, nikoli več vas ne bo skrbelo, kako težka je vaša torba, in vedno boste vedeli, kje se nahaja, saj ima vgrajen GPS. To namreč obljublja torba Travelmate (potovalni družabnik).

S pomočjo pametne aplikacije ter vgrajenih senzorjev vam bo namreč torba avtomatično, sledila pri tem pa se samodejno prilagajala vaši hitrosti. Tudi če se vam bo izjemno mudilo na letalo in boste hitro hodili, pri proizvajalcu obljubljajo hitrost do 10,2 kilometra na uro.

Torba ima poseben sistem 360-stopinjskih koles, ki ji omogočajo premikanje vodoravno ali navpično. V vodoravni poziciji jo lahko spremenite v platformo za prevoz manjšega tovora.

Baterija, ki napaja Travelmate, ima standardne priključke za napajanje pametnih naprav kot tudi standardno vtičnico, s katero si lahko rešite kožo, v kolikor z gledanjem filmov na letalu izpraznite baterijo svojega prenosnika. Pametna torba premore GPS, ki prek aplikacije lastnika vselej obvešča o lokaciji vaše torbe.

Tako boste vedeli, še preden vam bodo sporočili, da se vaša torba ni peljala z vami na letalu, in se boste lahko psihično pripravili na noč brez zobne ščetke in svežega spodnjega perila. Ampak to še ni vse. Ročaj torbe lahko z nekaj potezami postane mala mizica za vaš prenosnik in pravo mobilno delovno mesto na potovanju.

Travelmate ni le potovalni družabnik, temveč kar vaša nova mobilna pisarna. Pa naj še kdo reče, da se ne da živeti iz potovalke! ;)

Galerija slik: Travelmate

TravelmateOdpri galerijo
Prenosnik 2-v-1 Lenovo Flex 11 Chromebook Lenovo Flex 11 Chromebook: je ta prenosnik 2-v-1 tisti, ki bo zabil zadnji žebelj v krsti tablic uTorrent uTorrent se seli v brskalnik: datoteke torrent bomo prenašali znotraj brskalnika Pametna ura ZeTime Pametna ura ZeTime – križanka klasične ročne in pametne ure Google Earth Novi Google Earth – 3D-vodeni ogledi po svetu v udobja doma ·