Stan Smith – boost & primeknit
Utrip mesta · moda

Vsi ljubitelji blagovne znamke adidas bomo navdušeni nad novo modno potezo, ki združuje najnovejše adidasove tehnologije z večno klasiko – modelom Stan Smith.

Adidas se že dlje časa igra z različnimi materiali in tako starim modelom vdihuje nove funkcionalnosti. Tokrat so se lotili legendarnega modela Stan Smith, ki so mu že v decembru lanskega leta namenili tehnologijo “Boost” in mu tako vdihnili sodobnost podplata in lahkotnost modernega športnega čevlja.

Tokrat so šli še korak dlje in naredili ubijalsko noro kombinacijo čevlja, ki združuje tehnologiji “Boost” ter “Primeknit”. Tako model Stan Smith, sodeč po slikah, dobi popolnoma novo silhueto, ki sama po sebi poudarja športnost in lahkotnost ter hkrati sporoča: sem poletni športni čevelj leta 2017.

Prepričani smo, da tovrstni eksperimenti znamki adidas dajejo dodatni zalet in še povečujejo kultnost blagovne znamke.

Stan Smith – boost & primeknitOdpri galerijo
cover-najboljse-superge-2016 Najboljše superge 2016: modni kos brez katerega letos enostavno ne gre! MOŠKI MODNI TRENDI 2017 Moški modni trendi 2017: top 7 modnih trendov H20166_TR_Key_Model_Mar02-BTL_in-store_digital_only_RGBI adidas StellaSport 2016: nova kolekcija pomlad/poletje v barvah sedemdesetih Z modelom X16 bo zaigral tudi kapetan NK Maribor Marcos Tavares_ Adidas ACE 17 PURECONTROL: kopačke tudi za igranje na ulici · · ·