PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

Ne glede na spreminjajoče se sezone, najnovejše modne in lepotne trende, obstaja dvoje modnih dodatkov, ki jih nikoli ne bi smeli spregledati: naše roke. Dobro nalakirani nohti so namreč tisti, ki dodajo piko na i. Tudi najbolj trendovska oblačila potrebujejo pravo manikuro ter barvno nohtov. Trendi v lakiranju nohtov za leto 2015 napovedujejo naravne in “gole” barve – mi smo izbrali nekaj najlepših trendov in barv za nohte, s katerimi bomo ženske to leto kraljevale ulicam.

Tukaj je nekaj novih mojstrovin manikure, trendov ter barv za lakiranje nohtov 2015, ki jih bodo veseli vsaki ženski nohti!

1. Lunin krajec

Trend, ki so ga predstavili oblikovalci in starlete, velja za enega najbolj vročih trendov za to sezono. Preprosta tehnika luninega krajca omogoča, da premešamo in ujamemo različne barvne tone in uporabimo nov pristop k barvni kombinaciji. Ne pozabimo na dobro podlago ter obliko luninega krajca pri korenini nohta. Lepoto naših rok lahko poudarimo z ujemajočimi “golimi” toni barve, stvari začinimo z nekaj črne ali rdeče ali pa ohranimo ženstvenost s klasično roza in belo.

2. “Goli”, naravni nohti z minimalističnimi poudarki

Eden izmed najbolj omembe vrednih trendov za ženske nohte 2015 je tako imenovan “au naturel” ali naravni nohti. Takšni nohti so ko nalašč za vsako priložnosti, elegantni, prefinjeni, a še zmeraj nič kaj dolgočasni. Nohte lahko tako popestrimo z bleščečimi robovi, jih ravno prirežemo ali pa na njih uporabimo tehniko luninega krajca. Na nohte pa lahko narišemo tudi kakšne bolj razkošne ali pa minimalistične motive. Nohti naj bodo kratki do srednje dolgi s krožno ali mandljasto obliko. Tako bodo videti naravno in žensko.

3. Neklasična francoska manikura

To leto je vodilo trendov “nepričakovano”, še posebej, ko gre za ženske nohte. Vzemimo vse, kar vemo o standardni francoski manikuri in obrnimo na glavo, dobesedno. To lahko naredimo z drzno barvno podlago ali pa konice nohtov nalakiramo z dvema barvama namesto s konvencionalno tanko belo črto. Obstaja nešteto načinov, kako obiti tradicionalno francosko manikuro ter jo posodobiti.

PREBERITE ŠE: Ženske frizure 2015: Najnovejši trend barvanja las je “balayage”

4. Marsala

Želite nohte nalakirati rdeče? Pomislite še enkrat in dajte priložnost barvi leta 2015, marsali. Bogat, robusten odtenek je tako prijazen za zimo, kot tudi za toplejše mesece. Krepek, a okusen ton barve lahko kombiniramo z nevsiljivimi pink barvami ali barvo mesa.

5. Črte

Črte niso omejene na tkanine oblačil ali modne dodatke. Ne samo, da črte zagotavljajo dodatno mero popestritve čistim in “golim” nohtom, temveč ustvarijo tudi iluzijo daljših ženskih nohtov. Par nasprotnih si barv, bleščice in okraski ali pa podobni toni bodo ustvarili globino. Za ustvarjanje ravne linije lahko uporabimo lepilni trak ali pa košček papirja.

6. Mat kovinski odtenki

Kovinski odtenki nam omogočajo, da dobimo svetleč videz brez da sploh pomislili na bleščice. Ta trend je odličen tako za nočne izhode, kot za vsakodnevno nošenje. Nevsiljiva barva bakra, brona, srebra in zlatih tonov ne prevladuje le med trendi za manikuro na nohtih 2015, temveč našim nohtom zagotavlja eleganco in pridih glamuroznosti.

V galeriji si lahko ogledate še nekaj več primerov barv in trendov za ženske nohte 2015.

Trend za nohte 2015: neklasična francoska manikuraOdpri galerijo
Ženske frizure 2015 Ženske frizure 2015: Najbolj vroč trend barvanja las je “ecaille” PicMonkey Collage Kaj prinaša New York Fashion Week – Jesen/ Zima 2015 1 Sivolase ikone uličnega stila na modnem blogu Advanced Style coverFW Tedni mode jesen-zima 2015: Najboljši “streetstyle” s tedna mode v New Yorku ·