Poraščene pazduhe - nov trend med dekleti na Instagramu
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · moda · ženska moda

Letošnje poletje dekleta očitno ne bodo odvrgla le odvečnih kosov oblačil ampak tudi britvice, saj je Instagram obnorel trend kosmatih pazduh, ki so ga že pred časom sprožile zvezdnice kot so Miley Cyrus, Lena Dunham, Madonna, Julia Roberts, Drew Barrymore in Juliette Lewis. Sicer pa je žensko britje precej modern ”izum”, ki ga je zakrivil Gillete in je po letu 1915 postal norma. Zdaj dekleta zopet prevzemajo oblast nad svojim telesom in želijo redefinirati lepotne standarde.

Na Instagramu divja nov trend- ženske s poraščeno pazduho. Do Gilletovih oglasov v ženskih revijah grmički pod pazduho niso bili nič nenavadnega, danes pa sprožajo neodobravanje ali celo gnus, saj večina to zamenjuje z neciviliziranostjo, nevljudnostjo in nehigieničnostjo oziroma umazanijo. A družbene norme se spreminjajo in eden glavnih pobudnikov za tovrstno spremembo v mišljenju je družbeno omrežje Weibo, ki je sprožilo plaz, ki se je preselil tudi na Instagram.

Ali se bo zabavno požvižgavanje na nenaravne norme izkazalo za plodno in bo na novo definiralo žensko lepoto in sprožilo debate o lepotnih standardnih, pa bo pokazal čas.

PREBERITE ŠE: Trend: zvezdnice, ki se ne brijejo pod pazduhami #longhairdontcare

Sicer pa, če imajo moški lahko svoje košate brade, zakaj ne bi smele imete ženske svoje poraščene pazduhe.

Poraščene pazduhe - nov trend med dekleti na InstagramuOdpri galerijo
A-collection-of-old-materials-Ive-re-purposed-into-artwork6__880 Jarryn Dower – zavrženi predmeti kot slikarsko platno Belgijski Antwerpen je bogatejši za pas za pešce, ki med hojo uporabljajo pametni telefon. Pas za pešce, ki med hojo pošiljajo tekstovna sporočila Outdoor portrait of young hippie woman 10 sprememb življenjskih navad za trideseta, ki ti omogočijo vseživljenjski uspeh PicMonkey Collage Donna Stevens, Idiot Box: brezizrazni portreti otrok, ki gledajo televizijo ·