PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

Ni skrivnost, da v tem trenutku trendom v barvanju las vlada barvitost v pravem pomenu besede. Pa sivi lasje, pastelni lasje in celo moško populacijo so v tem trenutku prevzele barve. Tukaj pa je ponovno nov trend. Gre za barvo las, ki ustvari efekt ognja. Tako je – trenutno so in rdeči, oranžni in rumeni odtenki, ki bodo poskrbeli za ogenj v laseh in očeh.

Ognjeni lasje so najbolj vroča pričeska ta hip. Veliko deklet si tako lase pobarva v vse možne odtenke rdeče, oranžne in rumene barve. Sicer pa tak videz le poudari našo ostrino in drznost, ne glede na to ali se odločimo za nekaj bolj gorečih barvnih kombinacij ali pa za bolj subtilno kombinacijo. Obstaja namreč veliko načinov, s katerimi bomo izgledale ognjeno!

PREBERITE ŠE: Merman style: Trend živahnih barv las tudi za moške

V galeriji si oglejte nekaj ognjeno vročih lepotnih trendov barve las.

Ognjeni lasje - najbolj vroča pričeska ta hipOdpri galerijo
Naši najljubši poletni konjski repi Frizure 2015: Naši najljubši poletni konjski repi Trendi pastelni lasje V trendu so frizure v pastelnih odtenkih bombonov Poraščene pazduhe - nov trend med dekleti na Instagramu Trend: kosmate pazduhe – dekleta odvrgla britvice in to ponosno kažejo na Instagramu lookbook11 Hard – nova slovenska znamka kopalk · · · · ·