dišeči tatuji
V zraku · buzz buzz

Tukaj so začasne dišeče tetovaže oziroma tatuji, zato se pripravite, da boste to poletje dišali kot rožice.

Se še spomnite začasnih tatujev, ki so prišli skupaj s kakšnimi žvečilnimi gumiji ali drugimi sladkarijami? Tega se boste spomnili predvsem otroci devetdesetih let prejšnjega stoletja. In čeprav smo z leti prerasli te začasne tatuje in se bodisi odločili proti tetoviranju ali pa po drugi strani za trajne tatuje, imamo morda še vedno željo, da si tu in tam ‘okrasimo’ telo.

In tukaj vstopi Tattly, ki ponuja dišeče začasne tatuje, ki bodo to poletje pravi hit. Ponujajo 12 različnih vonjev: 4 zelišča (peteršilj, žajbelj, rožmarin, timijan), 4 različne vonje po sladkarijah in 4 različne cvetlične vonje (modra hortenzija, vrtnica, roza potonika, vijolična potonika). Vsak tatu se torej ujema z brezplačnim vonjem (ti nastajajo v sodelovanju s podjetjem Agilex Fragrance).
Po nanosu naj bi začasni tatu ostal dva do tri dni. Začasne tetovaže so izdelane z varnim in nestrupenim črnilom.


roberto-nickson-430885 6 znanstveno dokazanih načinov, kako (p)ostati motiviran matthew-henry-86779 Če piješ čaj, si ustvarjalnejši, pravi znanost milos-tonchevski-304527 12 znakov, da si čarovnica THOMAS CROWN AFFAIR, THE (1968) 8 navad, s katerimi so milijonarji prenehali in tako povečali produktivnost · · · · · ·