Trend: mavrične obrvi
Utrip mesta · moda · ženska moda

Več kot očitno je, da letos prevladuje mavrica. In temu trendu se niso izognile niti ženske obrvi. Nova Instagram modna obsesija so namreč mavrične obrvi!

Instagram je postal prostor, kjer lahko najprej opazimo nove modne in lepotne trende, kot so na primer razne pričeske in umetnost na ženskih nohtih. Ena izmed zadnjih Instagram obsesij je gotovo ena bolj drznih. Gre namreč za mavrične obrvi, ki so prav zares tako barvite, kot je barvita mavrica. S hashtagom #RainbowBrows lahko pobrskamo za čudovitimi selfiji, kjer lahko na dekletih opazimo mavrične obrvi. Lepo oblikovane obrvi tako prevladujejo v rdečih, turkiznih, rumenih in vijoličnih barvah.

PREBERITE ŠE: Najlonke z vnaprej nalakiranimi nohti

Če ste si torej kadarkoli želele postati samorog, so te obrvi kot nalašč za vas. Prav tako so odlične tudi za tiste, ki si želite popestriti poletno garderobo. In najbolje od vsega? Trend ni trajen!

V fotogaleriji si oglejte trend mavričnih obrvi in poiščite navdih zase.

Trend: mavrične obrviOdpri galerijo
H&M Malibu Muse -  poletna kolekcija za ženske 2016 H&M Malibu Muse – poletna kolekcija za ženske 2016 H&M kolekcija kopalk poletje 2016 Forever Summer: H&M kolekcija kopalk poletje 2016 H20166_TR_Key_Model_Mar02-BTL_in-store_digital_only_RGBI adidas StellaSport 2016: nova kolekcija pomlad/poletje v barvah sedemdesetih Pričeske za festivale Frizure 2016: pričeske za poletne festivale · ·