cover_moške.obleke
Utrip mesta · svet po moško

Topli dnevi prinašajo lahkotnost udobnih krojev, nedolžne beline, zavihanih hlačnic, brezmejno združevanje bogatih vzorcev in pobalinske uglajenosti. Sprehodite se skozi nabor 7 vročih trendov in prepustite modni domišljiji svojo igro.

1. Visoko

Hlače naj segajo visoko tako v pasu, kot tudi po dolžini. Lahko jih zavihamo nad gležnje, pri čemer bodo najbolje izgledali casual chinos ali jeans v kombinaciji z elegantnejšim suknjičem.

2. Vzorčasto

Popestrimo klasične kroje suknjičev s pestrimi vzorci črt, kara ali cvetlic v kombinaciji z enobarvnimi hlačami. Ali obratno, vsakdan bo živahnejši z igro potiskov v spodnjem ter odlično krojenim minimalizmom v zgornjem delu. Tisti najbolj drzni pa lahko sočno združite kar več vzorcev.

3. Dvojno

Pri suknjičih z dvojnim zapenjanjem moramo paziti, da so ravno prav krojeni, predvsem okoli pasu in v ramenih.

4. Belina

Svež izgled tako za poslovne sestanke, kot tudi lahkotna urbana pohajkovanja. Zraven se poda srajca ali T-shirt kontrastnih materialov, čisto belino pa bodo dodatno popestrili modni dodatki in obutev.

5. Bomber jacket

Trend lanske sezone, se nadaljuje. Izbiramo lahko med uporniško usnjenimi, lahkotnimi nenavadnih oblik ali gentlemensko uglajenimi.

6. Orient

Oblikovalci so tokrat navdih za oblike krojev črpali iz zasanjanega orienta. Udobne obleke tako vnašajo drugačnost v stilu bogatih azijskih kultur.

7. Pobalinsko

V vročih poletnih dneh se lahko sprostite in hkrati še vedno ohranite merico uglajenosti s kratkimi suits hlačami in dolgimi suknjiči ali jaknami.

cover-pirelli-50-let 50 let legendarnega Pirelli koledarja cover-frizure-moške-frizure-2014 Trend: Moške frizure 2014 cover-patagonia-blackHole90l Potovalna torba urbanega popotnika – Patagonia NAJ SE ZABAVA PRIČNE! Čas za izjemnost · · · · · · · ·