Foto: theodoralexington.com
Utrip mesta · moda

V imenu mode smo še prevelikokrat pripravljene malce (po)trpeti. Visoke pete, oprijeta in velikokrat ne ravno topla oblačila bi še kako rade zamenjale za športno obutev in trenirko. Vendarle si lahko to privoščimo le izjemoma. Do danes. V trendu so namreč izredno udobni slip-on čevlji, ki s svetlikajočim umetnim krznom športnemu modelu dodajo pridih elegance. Dovoljeno nam jih je obuti celo za obisk Tedna mode. Fenomenalno, kajne?

V kolikor vam vrtoglavo visoke pete ne odgovarjajo, kljub temu pa radi poskrbite za eleganten videz, bodo kosmati slip-on čevlji kmalu postali vaš najljubši jesenski modni nakup. Slip-on čevlji so modni že nekaj sezon, a do sedaj še niso imeli tako luksuznega videza. Zahvala torej modnim bogom, da so v naše najljubše prodajalne poslali udobno obutev, s katero bomo zasijale tudi pod žarometi Tedna mode.

PREBERITE ŠE: 15 najboljših škornjev in polškornjev za prihajajoči jesen in zimo

Še posebej lepo se podajo k cigaretnim hlačam na rob in “boyfriend” kavbojkam, obujemo pa jih lahko tudi v kombinaciji z našo najljubšo prehodno obleko. V galeriji si poglejmo naš izbor najlepših, dodali pa smo tudi nekaj inspiracijskih modnih videzov.

Odpri galerijo
cover C&A jesenski styling v objemu jeseni cover Rita Ora x adidas Originals združila moči v uporniški kolekciji jesen – zima 2014 3034717-poster-p-2-are-these-eames-inspired-nikes-the-worst-thing-in-the-world-point-counterpoint Nike je inspiracijo za “Nikeames” našel v naslonjaču Eames Lounge Chair cover Lupita Nyong’o: slavna modna kameleonka · · · ·