PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

Avstralski oblikovalec Dion Lee je ameriško občinstvo na newyorškem tednu mode obnorel z vrsto nakita, ki ga še nikoli nis(m)o videli. Ko so modeli korakali po modni pisti, na sebi niso imeli naglavnih trakov ali takšnih in drugačnih piercingov, ampak po meri oblikovan kos kovine, ki je popolno oblikoval obraz. In ta kos kovine je postal trend v trenutku, ko se je pojavil!

Nakit je zasnoval Dion Lee v sodelovanju z znamko Sarah & Sebastian, avstralskim oblikovalcem nakita. In medtem ko morda to ni nekaj, kar bi nosili po vsakdanjih opravkih, je to kos, ki je nedvomno zablestel na modni pisti. Oblikovalka Sarah Gittoes je ustvarila nakit posebej za modele, saj je kovino potrebno prilagoditi, da ustreza različnim krivuljam različnih obrazov.

PREBERITE ŠE: Akiko Shinzato: Edinstven nakit za obraz

Ker gre žica čez usta, za vsakdanjo uporabo nakit gotovo ni najbolj primeren, vendar lahko za šik videz brez skrbi nakit kopiramo tako, da preko obraza narišemo tanko linijo s srebrno ali zlato barvo.


Nina Šušnjara Slovenska modna oblikovalka Nina Šušnjara s kolekcijo Kardia navdušila v New Yorku 7f72dca1bda6c824e5888c57b6a5ed49 6 modnih trendov, ki za naše zdravje niso priporočljivi Balmain x H&M Balmain x H&M – Najtežje pričakovano modno sodelovanje leta mode Mode.com – sto let razvoja ženskega spodnjega perila v treh minutah · · ·