wedding-ring-tattoos-on-finger
V zraku · trend

Poroka je velik korak, predvsem čustveno, seveda pa tudi finančno. Ljudje naj bi povprečno porabili okoli 4000 evrov le za zaročni prstan, to pa ni niti vrh ledene gore. Naj bo zavoljo pretiranih stroškov in potrošništva, vedno bolj priljubljen trend tatu namesto tradicionalnega poročnega prstana. Nič ne potrdi tistega “za vedno” tako, kot trajna tetovaža.

Trend, ki so ga posvojili tudi zvezdniki, zahteva sposobnega umetnika, ki bo tatu naredil čist, svež in lep ter še bolj pomembno, enak. Veliko je simbolov, ki simbolizirajo ljubezen, vendar je izbira posameznika, kaj natanko bo krasilo njegov prst. Nekateri se odločijo za simbol večnosti, drugi za začetnice imen, nekateri se odločijo za tatu skupnih interesov, verskih simbolov, preprostih orisov prstana ali pa so še bolj inovativni ter “prstan” premaknejo s prstanca drugam na roki.
Mi smo izbrali nekaj najlepših in zanimivih oblik tatujev, ki so nadomestili poročne prstane.

PREBERITE ŠE: Nadrealistični 3d tatuji, ki ustvarjajo optične iluzije #tattoos #art

Oglejte si tatuje v galeriji.

Odpri galerijo
converse-hancock-wetlands-thumb-768x512-47384 Converse Jack Purcell x Hancock Wetland Sneaker: čevlji, pripravljeni na zimo star-wars-wallpaper-17 Star Wars – Imperij (spet) vrača udarec v Vojni zvezd PicMonkey Collage (3) Pinterest: napovedani trendi leta 2015 MTIwMGRmYzU0NSMvVjNNVjh4b2Y4b0FmU3VhcTEtMmJSZWc0MnBFPS8xMng3OjEyNjZ4NjI3LzEyODB4NjIwL3MzLmFtYXpvbmF3cy5jb20vcG9saWN5bWljLWltYWdlcy93Ymtwcmk5MWs3cnRibDRtOWVoaHRvZndsbTJrdTRibWJ3dDFxcmE5cjcxdGhhcG5jcjcxNXdzeHc5b3Vxa3AyLmpwZw== (1) 4 Božično-novoletni okraski za brado · ·