Trend za jesenske nohte 2018 je veliko drznejši, kot bi pričakovali.
Utrip mesta · moda · ženska moda

Jesen počasi trka na vrata. Novi letni čas pa zahteva tudi novo manikiro, ki se bo modno ujemala z rumeno-rjavimi listi, močno oranžno žarečo se svetlobo in jesenskimi modnimi kombinacijami. Najbolj slavne zvezde ponovno postavljajo trende. So vam všeč?

Zelena, rumena, rdeča in oranžna – zemeljski toni so najbolj prepoznavne tradicionalne jesenske palete, s katerimi nikoli ne morete zgrešiti. A vendar jih boste letos pospravili, saj bodo ‘jesenski nohti 2018’ zaživeli v drugih barvah.

Lepotna pravila, ki so zapisana v stari modni zavezi, to jesen zagotovo ne bodo veljala. Jesen 2018 bo namreč v znamenju bele barve. In kje je najbolje najti ideje za jesenske trende. Seveda pri največjih zvezdah.

Bo tudi na vaših nohtih zasijala angelsko bela barva ali raje ostanete pri tradicionalnih zemeljskih barvah lakov?

kavbojke jesen 2018 Ženska moda 2018: kakšne kavbojke bomo nosile to jesen? ženska moda 2018 jesen zima Ženska moda 2018: največji trendi za jesen/zimo 2018 kavbojski škornji Ženski čevlji 2018: kavbojski škornji so čevlji te jeseni glass hair Ženske frizure 2018: “glass hair” je trenutno najbolj vroč trend v svetu pričesk · · · · ·