coverfrizure
Utrip mesta · zdravje & lepota

Vonj pomladi nas že nagajivo ščemi in opominja, da končno prihajajo toplejši dnevi, polni brezbrižnih potepanj, prijetnega druženja in neizmernega uživanja. Da bomo pri tem izgledale kar se da čudovito, smo pobrskali za najbolj vročimi trendi frizur, ki segajo od najbolj drznih rožnatih barv in prikupno kratko pristriženih las, do romantičnih kit, cvetličnih dodatkov in visoko spetih las s kodri 50. let.

1. Wet look

Kul videz, ko osveženi stopimo iz turkizno bleščečega morja, lahko kadarkoli vnesemo tudi v urbani topli vsakdanjik. Od elegantnega glossy prek rahlo valovitega vse do najbolj trendi gladko počesanega globoko na stran.

2. Boemsko

Sončni dnevi so namenjeni neskončni svobodi, festivalskim pridihom in sladkim pobegom. Ob vsem tem se bodo podali valoviti morski kodri, romantične kite, nagajivi “quiffi” in razmršeni naravni look.

3. Retro

V prihajajoči sezoni bomo navdih iskali tudi v visokih pričeskah in velikih valovih 50. let, drobnimi kodri 70. let in rock pridihu 80. let.

4. Chic

Popolna urejnost prihaja v gladkih, nizko spetih čopih in figah origami oblik. Dodatno jih lahko popestrimo z minimalističnimi dodatki in geometričnimi prečami.

5. Bogati dodatki

Naj naše pričeske postanejo platno cvetja, barvitih trakov, pentelj, ljubkih obročev in drobnih bleščečih lasnic.

6. Roza nova blond

Rožnati pasteli letošnjo pomlad niso le modni trend med oblačili in dodatki, temveč tudi med barvami za lase. S širokim razponom odtenkov lahko tako popestrimo le konice ali pramene, najbolj pogumne pa jim bodo zavladale v vsej veličini!

7. Bob

Lanskoletni trend kratkih bobov se nadaljuje in nadgrajuje z ostrimi linijami ali razigrano, večplastno pristriženimi oblikami.

8. Fringe

Močan vtis bomo pustili že z manjšo preobrazbo, kot je frufru. Všeč so nam kratki, ostro odrezani ali nežnejši, resasti, različnih dolžin.

9. Prikupno

Vroči trend za vroče dni so ponovno kratke frizure! Od asimetrično počesanih na stran ali zabritih v duhu punka do fantovsko pristriženih.

Preveri še: Moške frizure 2014

kolaz Sproščujoče sladkosti Zdravi lasje Hrana za lase, ki se bleščijo od zdravja 7 načinov, kako na naraven način zatreti prehlad in gripo Kolekcija Rdeca cesnja_IMAGE 01 Nagradna igra: 3x Eau Intense Cerisier Rouge – Rdeča češnja · · · · ·