PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

V iskanju trendov za ženske kopalke 2015 – in pričakovanju visokih temperatur, bučanja valov ter tople mivke – smo preverili ponudbo letošnje kopalne mode. Tu je bogat izbor kopalk ponudnikov hitre mode, v katerem smo zajeli modne bikini kopalke, enodelne kopalke in kopalke brez naramnic.

S pomladjo so tu tudi sveži trendi za ženske kopalke 2015. Letos bomo na plaži modne v bikiniju s tropskim potiskom, enodelnih kopalkah s prikupnim peplumom in kopalkah brez naramnic v trendovskih geometrijskih vzorcih.

Ženske kopalke 2015: Bikini

Bikini kopalkeOdpri galerijo

Med trendi za ženske kopalke 2015 so na prvem mestu bikini kopalke, na katerih se letos bohotijo rese, volani, rože, navtične črte in živalski vzorci. Modne bomo tudi v dvobarvnem bikiniju iz materiala, ki spominja na neopren, namesto zgornjega dela bikinija pa lahko izbiramo tudi med topi vseh oblik in velikosti.

Ženske kopalke 2015: Enodelne

Enodelne kopalkeOdpri galerijo

Enodelne ženske kopalke so lahko prav tako seksi kot bikini. Letos lahko izbiramo med domiselnimi modeli s tropik, cvetličnim in črtastim potiskom, všeč pa so nam tudi prelivajoče se barve, gingham vzorec, mornarski pridih in inovativno zavezovanje tako na hrbtu kot tudi okoli vratu.

Ženske kopalke 2015: Brez naramnic

PREBERITE ŠE: Moda pomlad / poletje 2015 – modne smernice letošnjega leta

Kopalke brez naramnicOdpri galerijo

Letošnja izbira ženskih 2015 kopalk brez naramnic je bogata, saj lahko izbiramo med kopalkami brez naramnic s prosojnimi vložki in zapeljivimi izrezi, opažene pa bomo tudi v trendi modelih, posutih s črtami, trikotniki in vintage vzorci.

Kavbojke Ultimativen modni trend: Kavbojke pomlad/poletje 2015 Ženske modne frizure 2015 Ženske frizure 2015: V trendu so sivolaske Pomladni trenčkot Trenčkot – kakšen dežni plašč bomo nosile to pomlad? Sončna očala pomlad/poletje 2015 “Luksuzna” ženska sončna očala pomlad/poletje 2015, ki so v bistvu smešno poceni · · · ·