Izberite PRAVEGA partnerja, zavarujte se in uživajte!
V zraku · buzz buzz

Če se trendi napovedujejo povsod, zakaj se ne bi še v seksu? Divje se je začelo, divje še bo – kaj se letos dodaja v spalnicah po svetu?

Izberite PRAVEGA partnerja, zavarujte se in uživajte!

Trendi v seksu za 2019 …

Odprto razmerje (poliamorija): Poliamorija je povsem nov koncept, ki je zaradi številnih dokumentarnih fuilmov, zvezdnikov in vplivnežev, ki delijo svoje zgodbe o odprtem razmerju, obnorel številne pare. Gre za to, da imate več ljubimcev.

Žadasti (yoni) jajček/vaginalne uteži: Vaginalne uteži preprečujejo težave, kot je zdrs maternice, in druge težave, s katerimi se soočajo ženske skozi leta. Yoni jajčka in vaginalne uteži pomagajo pri čvrstosti vagine, sama ‘vadba’ pa sega 5000 let nazaj na Kitajsko – tam so jih kurtizane uporabljale za izkoriščanje moči svoje yoni (vagine).

Spolne lutke: Ne gre za napihljive lutke z luknjo v ustih, temveč “fensi” lutke, ki so videti kot resnične ženske iz skeletona, kože, mišic … Četudi je v svetu vprašanje spolnih lutk zanetilo veliko razprav, največji privrženci, ki imajo posebne fantazije, v teh neizmerno uživajo.

Navidezna resničnost: Tehnologija je svoje meje presegla v pravem pomenu besede. Preselila se je tudi v svet spolnosti. Število ogledov VR-filmov za odrasle se je v enem letu povečalo za kar 275 odstotkov. In počasi se navidezna resničnost seli tudi v naše spalnice.

Kloniranje penisa: Ste morda v razmerju na daljavo ali pa se s partnerjem ne vidita tako pogosto, kot bi želela? Potem lahko klonirate njegov penis. Za okoli 40 evrov si lahko doma s pomočjo mavca klonirate penis svojega partnerja, torej naredite odlitek. Za dodatnih 20 evrov lahko iz njega naredite dildo.

Prefinjene spolne igračke s povezavo Bluetooth: Na tržišču boste našli cel kup prefinjenih tehnoloških spolnih igračk. Takšen primer je tudi vibrator iz 24-karatnega zlata z diamanti, ki se poveže z Bluetoothom in tako omogoča partnerju, da nadzira moč delovanja. Imate celo možnost, da se povežete z aplikacijo in tako sledite zgodovini uporabe.

Spolne igračke, narejene s 3D-tiskom: 3D-tisk je nedvomno prava čarovnija. In zakaj si ne bi z njegovo pomočjo naredili spolne igračke po meri? Vaš perverzni um lahko namreč tako ustvari, karkoli želi.

BDSM: Učinek trilogije 50 odtenkov sive kar ne pojenja. In verjeli ali ne, ta je še bolj priljubljena, kot si mislite. Ženske še vedno fantazirajo, da jih bo nekega dne čedni bogataš zavezal roke. Trend se torej nadaljuje …

jakob-owens-168409 Slike, ki kažejo, kako nori smo lahko na sneg in mraz shutterstock_584208424 5 znakov, ki nakazujejo, da si »starseed« fid16302_trid15391 Kako se bo spremenil svet do 2099 po mnenju futurologa? critique-UNHCR Dokaz, da morajo biti dobri oglasi šokantni · · ·