skornji popravljena
Utrip mesta · moda · ženska moda

Ženski škornji so eden od najbolj damskih zimskih modnih kosov. Izbrali smo škornje in gležnarje, s katerimi boste v zimi 2016/2017 pritegnile poglede in požele aplavz modnih poznavalcev.

Za trendovske ženskimi škornji 2016/2017 smo pobrskali po priljubljenih spletnih trgovinah s čevlji, kot so Newlook, S. Oliver, Zara, UGG, Shoeaholics, Frenchconnection, Guess in StuartWeizmann. Letos boste še posebej modne z visokimi škornji čez kolena, z gležnarji s kovinsko peto in s semišem, ki je resda čudovit, a ne tako preprost za vzdrževanje. Izbrskali smo tudi bolj damske različice bulerjev in klasične črne škornje z modernim zasukom. Zagotovo se bo našlo nekaj za vsak okus in vsak žep.

Galerija: modni ženski škornji zime 2016/2017

Carvela Kurt Geiger. Cena: 82,00 evrov.Odpri galerijo

Ženske vseh oblik in velikosti na Victoria's Secret Fashion Show Ženske vseh oblik in velikosti poustvarile modno revijo Victoria’s Secret Fashion Show Čevlji z zamenljivo peto Mime et moi Mime et moi – hibridni ženski čevlji z zamenljivimi petami najboljši ženski modni trendi 2016 Najboljši ženski modni trendi 2016 po mnenju zvezdniškega stilista BeFunky Collage Liebeskind Berlin z novo kolekcijo usnjenih torbic in modnih dodatkov · · · ·