Trenutek, ko spoznaš, da tvoj partner ni več oseba, v katero si se zaljubila
V zraku · odnosi

Najbolj neizogibna stvar v dolgotrajnih odnosih je, da se ljudje v njih spreminjajo. S časom rastejo, pridobivajo nove življenjske izkušnje in spreminjajo poglede na svet. Nekatere spremembe so lahko minimalne. A kaj, ko pride do drastičnih preobrazb, ko osebo, v katero smo bili močno zaljubljeni, ne prepoznamo več?

Rast je verjetno dobra stvar. A lahko ima tudi negativne posledice, saj so vplivi na razmerje lahko neizogibni. Osebama, ki sta nekoč bili prepričani, da sta druga za drugo, se lahko nenadoma zazdi, da sta popolnoma nezdružljivi.

Če ste zaskrbljeni, da je vaša zveza obsojena na propad, strokovnjakinja za odnose Fran Greene pravi, da še zmeraj obstajajo možnosti za reševanje razmerja. Preden se osredotočite na rešitve, morate najprej vedeti, kaj je krivo za to, da so vaša čustva spremenjena. To naj bi bili trije najzgodnejši znaki, da se je vaš partner spremenil.

Želiš si, da bi bila v razmerju s kom drugačnim

Če ste nekoč svojega partnerja videli kot sanjskega partnerja, zdaj pa ne morete več prenehati razmišljati o tem, kako si želite biti z nekom, ki je drugačen, ker bi se z njim počutili srečno, je po mnenju Greenove to zato, ker se je vaš partner spremenil. Če si predstavljate, kakšno bi bilo življenje brez vašega partnerja in se počutite, kot da bi se rešili velikega bremena, če bi bili brez njega, je to znak, da verjetno niste več zaljubljeni, doda Greenova.

Počutiš se jezno in osamljeno v njegovi bližini

Vas veseli preživljanje časa s partnerjem ali pa se vam zdi, da ste zaradi njegove prisotnosti slabe volje? Če se odgovor nagiba proti drugi možnosti, je očitno, da se je v razmerju nekaj spremenilo. Greene pravi, da je to, da se počutite strašno osamljeno, ker ste tako nesrečni, verjetno rezultat naraščajoče zamere v vajinem odnosu.

Ni več oseba, s katero bi rada preživljala čas

Koliko časa preživite s svojim partnerjem? Koliko časa želite preživeti z njimi? Če želite biti vedno manj in manj v njegovi bližini, je to po mnenju Greenove znak, da nimata več skupnih interesov. To se pogosto odraža v tem, da zavračate vabila, ker se ne želite počutiti ujeto skupaj s svojim partnerjem, pravi Greenova.

Kaj storiti, če partner ni oseba, v katero ste zaljubili?

Če ste se znašli v takšni situaciji, je po mnenju Greene čas, da naredimo spremembo in se stvari lotimo čim bolj pošteno. Bistveno je, da ugotovite, zakaj je prišlo do sprememb v vašem čustotovanju. Nato pa se pogovorita o težavah.

Spremembe, ki jih čutite pri partnerju, ne pomenijo, da se mora vajino razmerje tudi zaključiti. Gre lahko zgolj za to, da se morata prilagoditi novi dinamiki. Greenova predlaga, da se lahko tudi obrneta na strokovno pomoč in ugotovita, ali je vajino razmerje vredno popravljati ali pa je konec najboljša odločitev.


Ženske erogene cone, ki bi jim moški morali posvečati več pozornosti. Ženske erogene cone, ki bi jim moški morali posvečati več pozornosti 7 preprostih načinov, kako presenetiti boljšo polovico 7 preprostih načinov, kako presenetiti boljšo polovico maxresdefault (1) Dve strani enega razhoda: kako se ujemajo naše zgodbe, ko se razidemo? MonsterInLaw-UC2016_7 7 načinov, kako se prikupiti tašči · · ·