Ne boš verjela: situacije, ki spravijo v jok tudi največjega “frajerja”
V zraku · buzz buzz

Moške solze so najtežje solze, ki stanejo veliko – postale so luksuz, kar pomeni, da le redke ženske dobijo privilegij, da prisostvujejo bolečem trenutku “odpiranja moške duše”.

Družba nas že od nekdaj uči, da je moški “močnejšega spola”, kar je sinonim za čustveno indiferentnost – ne spodobi se, da moški kaže čustva, je nežen, ponižen, razumevajoč … , ker vsa ta dejanja nakazujejo, da je copata. In če potoči solzo, je to ultimativni dokaz, da je reva, kot je svet še ni videl.

Evolucijsko so moški dejansko ustvarjeni, da bi jokali manj kot ženske, vendar to ne pomeni, da nimajo čustev. Obstajajo situacije, ki so tako frustrirajoče, da se tudi moški, ki imajo neverjetno visok prag tolerance, ne morejo brzdati. In tako je prav. Znanstveniki so namreč preučevali jok in ugotovili, da ima ta številne pozitivne lastnosti, predvsem za mentalno zdravje ljudi.

Solz se ne bi smeli sramovati, četudi se morda imate za največjega frajerja. S tem dejanjem boste pokazali svoje slabosti in dokazali, da smo ljudje ranljivi. Vsi imamo svojo ahilovo peto!

TAKŠNE STVARI SPRAVIJO V JOK TUDI NAJVEČJEGA FRAJERJA

Ko zaključi dolgo razmerje …

Četudi se je vajino razmerje zaključilo sporazumno in oba zatrjujeta, da vaju čustva ne vežejo več, se v globini duše zavedata, da stvari niso tako preproste. Konec razmerja je sicer lahko blagoslov, vendar se čustev ne bosta rešila čez noč. Občutek osamljenosti, premlevanje preteklosti in strah, da boste morda ostali sami, so neizogibni.

Ko zagleda bodočo soprogo v poročni obleki …

Ameriška filmska kultura je v veliki meri “kriva” za to, da dekleta pričakujejo, da bo njihov bodoči mož jokal, ko jih bo zagledal v poročni obleki. In s to idejo ni nič narobe. Sanje lahko postanejo resničnost! Poroka je velik korak v razmerju, ki vajinega življenja ne bo spremenila, a vama bo prinesla novost, ki se ji reče ZAVEZA. Misel na to, da je pred vami ženska, ki jo ljubite in bo vaša žena, je več kot dober razlog, da pripravite robec.

Ko vidi posnetek otroka na ultrazvoku …

Če si par močno želi otroka, ki je simbol njune ljubezni, je posnetek majhnega bitja v maternici vaše ljube, pravi trenutek za solze sreče. Čustva, ki jih v tistem trenutku moški čutijo, so nepopisna, zato ni razloga, da bi jih prikrivali.

Ko zboli ali premine bližnja oseba …

Bolezen je najbolj boleča izkušnja, ki jo lahko izkusi bolnik in njegovi bližnji. In ljudje se na zavedajo dovolj dobro, kaj imajo, dokler jim tega ne odvzamejo. Moški, ki ve, da je nemočen in ne more pomagati, občuti bolečino, ki jo le redki. Mnogi imajo tudi občutek krivde, zato so solze v takšnih situacijah izpušni ventil, skozi katerega gre vrtiljak čustev.

Po tem jih prepoznaš: slabe lastnosti, ki jih imajo le nadpovprečno pametne osebe Po tem jih prepoznaš: slabe lastnosti, ki jih imajo le nadpovprečno pametne osebe 5 živil, ki jih ne bi smeli mešati z alkoholom 5 živil, ki jih ne bi smeli mešati z alkoholom Psihologija mode: BIZARNE stvari, ki jih tvoja oblačila povedo o tebi drugim Psihologija mode: BIZARNE stvari, ki jih tvoja oblačila povedo o tebi drugim A je to sploh realno?! Stvari, ki jih moški na skrivaj počnejo s penisom Stvari, ki jih moški na skrivaj počnejo s penisom ·