Andy Torres, Gala Gonzales in Nicole Warne. Foto: blogi Style Scrapbook, Amlul.com in Gary Pepper Girl
Utrip mesta · moda

Snežno bela. Ta sveža modna inspiracija je vedno dobrodošla, še posebej pozimi. V modnem svetu dobro poznane blogerke Gala Gonzalez, Nicole Warne in Andy Torres so zimo izkoristile na zanimiv način in praviloma poletni kos oblačila vkomponirale v zimski look.

Bela barva že nekaj sezon kraljuje na samem vrhu in je postala priljubljena barva blogerk in modnih urednic. Ne glede na to, kako drugačna in neobičajna je za ta letni čas, njen pojav lahko prinese zanimivo popestritev garderobe, ali malce večji izziv, kako jo kombinirati.

Beli kosi oblačil zahtevajo skrbno premišljene modne dodatke, dobro se ujemajo z nežnejšimi toni ter povezujejo in poudarijo en detajl ali oblačilo v svetlem odtenku. Če sprejmete še dobronameren namig in belih kosov ne kombinirate s črno barvo, ste na dobri poti do trendovskega videza. Rdeča nit blogerk, ki vam jih predstavljamo, so bele hlače širokega kroja, ki v modnem svetu segajo visoko, sploh kadar govorimo o top kosih oblačil.

Kombinacije so različne, sami pa presodite, kateri styling je številka ena. Medtem ko je Gala Gonzales Zarine tanjše bele hlače skombinirala z debelim puloverjem iz kašmirja in sivim plaščem, je Nicole Warne kombinacijo hlač Asos združila z nežnim karirastim plaščem. Andy Torres se je odločila za malce bolj vpadljivo kombinacijo in bele hlače Haute Hippie kombinira z živobarvnim puloverjem in belo-črnimi čevlji Sandro.

V galeriji si poglejte nekaj naših predlogov snežno-belih stylingov.

Modne blogerke v snežni beliniOdpri galerijo

cover Minimalistični moški modni editorial z efektom vode Na milanskem tednu mode blestijo krila Topshop x Adidas Originals pomladna športna kolekcija Barvite ulice Londona Če si kje drznejo, je to zagotovo v Londonu · · · · · ·