iStock_000021542830_Large
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · zdravje & lepota

Modrci so super. Modrci so lepi. A če naša obleka razkazuje celotna ramena, potem je “skrivanje” trakov modrca skorajda nuja. In tukaj je poletje, ki je polno oblek brez naramnic ali oblek s tankimi naramnicami in res ne potrebujemo nadležnih modnih težav še z modrci s snemljivimi naramnicami, ki večkrat radi zlezejo preveč dol. Zato si v članku preberite in oglejte kaj storiti, da modrci brez naramnic ne bodo padli dol.

WhoWhatWear je slišal naše nemirne molitve in nam v petih korakih z infografiko razložil, kaj storiti, da modrci brez naramnic ali modrci s snemljivimi naramnicami ne bodo padli dol. S tem trikom bomo lahko v takšnem modrcu preživele ves dan, skrbele pa nas bodo bolj pomembne stvari kot pa je to, kam je uspel zlesti naš modrc.
Vse kar potrebujemo je seveda modrc ter snemljiv trak modrca, po možnosti v kožni barvi.

PREBERITE ŠE: Žensko spodnje perilo: Osnovni kosi perila za vsako žensko

1. Najprej snemljiv trak modrca pripnemo na zadnjo stran modrca (vseeno na katero stran).

2. Nato s snemljiv trak po hrbtu ovijemo okoli modrca.

3. Prav tako s trakom ovijemo še sprednji del telesa pod košaricami.

4. Snemljiv trak modrca pripnemo še z drugim kaveljčkom.

5. Tako, naš modrc brez naramnic/modrc s snemljivimi naramnicami je sedaj veliko bolj na mestu.

P.s.: Ta trik deluje le pri modrcih, kjer lahko naramnice pripnemo.

Sport success on sunset background Dobre navade, ki nam bodo vzele 5 minut, a hkrati spremenile naše življenje PicMonkey Collage Grozljivo realistične nenavadne motoristične čelade, ki izgledajo kot obrite glave ljudi PicMonkey Collage Osupljivo realistični kipi znanih osebnosti PicMonkey Collage Pablo Cánepa, Fútbol Beers – če bi bili nogometni klubi pivo · ·