Mokri listi knjige
V zraku · buzz buzz · Kulturni izbor · knjige

Ste kdaj z vodo, kavo ali čim drugim polili knjigo ali pa vam jo je zmočil dež? Potem veste, da vaša knjiga ne bo nikoli več takšna, kot je bila prej, saj se listi nagubajo in sprimejo. A ni treba, da je temu tako! Vse, kar morate storiti, da preprečite eno in drugo, je, da uporabite ta poceni in preprost trik. Knjiga vam bo hvaležna!

Želite preprečite gubanje in sprijemanje mokrih listov knjige? Vse, kar morate stori, da bo mokra knjiga tudi po tem, ko se listi posušijo, videti kot nova, je, da uporabite ta poceni trik, ki bo knjigo spravil v prvotno stanje.

PREBERITE ŠE: Prihaja nova knjiga Petdeset odtenkov sive – 50 odtenkov teme skozi oči Greya

Če želite, da vaša knjiga ostane nepoškodovana tudi po tem, ko se njeni listi zmočijo, sledite spodnjim navodilom in nikoli ne boste opazili, da se je knjiga kdaj nenadejano okopala. Poceni trik je s spletom delila japonska pisateljica in ilustratorka otroških knjig Jaluka Nohana.

Poceni trik, s katerim preprečimo gubanje in sprijemanje mokrih listov knjige – postopek:

Gubanje in sprijemanje listov preprečite tako, da ...Odpri galerijo

Upokojeni raketoplan Atlantis Ekskluziven vpogled v prostore ameriške vesoljske agencije Nasa Vladarski izzivi Gladkega bančništva Nove KBM Flisarjevi brki ponovno na preizkušnji Kostumi za noč čarovnic nekoč Halloween – kostumi za noč čarovnic, ki so jih nosili nekoč Fascinantni poskusi, ki dokazujejo, da se ne poznamo Fascinantni poskusi, ki dokazujejo, da se ne poznamo ·