triki
V zraku · buzz buzz

V svetu, kjer vse (na žalost) temelji na videzu, je tudi oglaševanje ‘prisiljeno’ predstavljati svoje izdelke v najlepši luči. In oglaševanje hrane ni nobena izjema. Da je ta na oglasu tako dobra, da bi najraje ugriznili kar v sam oglas, oglaševalci uporabljajo različne trike, ki pa so daleč od okusnega.

Nič ni tako, kot je videti. To še posebej velja za oglaševalski prostor, kjer so nekateri za ‘fotogeničen’ izdelek pripravljeni narediti skoraj vse. In hrana ni nobena izjema! Da bi ta bila videti čim bolj sveža in čim bolj poželjiva, uporabljajo take in drugačne trike, ki so pa vse prej kot okusni. V galeriji si poglejte trike, ki jih oglaševalci uporabljajo za oglaševanje hrane.

PREBERITE ŠE: Kuhinjski trik: kako do mazljivega masla v nekaj minutah?

Galerija – triki, ki jih oglaševalci uporabljajo za oglaševanje hrane

Dezodorant skrbi za bleščeče sadje. Odpri galerijo
skypixel 2016 SkyPixel 2016: najboljše fotografije z droni amelie-poulain-o-proposito-da-vida.html Zakaj je francoščina tako težka … in zabavna hkrati? Bovling v Beli hiši – Richard Nixon Bovling v Beli hiši – tu bo keglje podirala Melania Trump Ledeni vrtiljak na Balatonu Vrtiljak iz ledu na Blatnem jezeru · · · · · ·