seth-doyle-76519-unsplash
Utrip mesta · zdravje & lepota

Najmanjše spremembe v prehrani lahko prinesejo velike spremembe na videzu. Dober primer so balerine, ki so nekako kar prisiljene ohranjati vitko linijo. In to so njihovi triki, ki jih lahko uporabljamo vsi.

Triki, ki jih uporabljajo balerine, niso več skrivnost, saj jih večkrat delijo z mediji. Niso zapleteni, uporabljamo pa jih lahko vsi.

V primeru balerin je to videti nekako takole:

  • Mleko, jogurte in pijače vedno pijejo s kocko ledu. S tem naj bi se zmanjšala kalorična vrednost, led pa naj bi med drugim tudi preprečeval napenjanje.
  • Jedo hamburgerje, a z veliko solate.
  • Namesto krompirčka in omak si hamburger raje naročijo z več paradižnika in zelene solate.
  • Pogosto se odločijo za japonsko ali kitajsko kuhinjo, ker naj bi bila bolj zdrava in lažja.
  • Ne pijejo vode pred obrokom, kot tudi ne takoj po obroku, ampak šele čez pol ure. Tako jim uspe ohraniti sitost. Voda naj bi jim pospešila metabolizem in pomagala pri uravnavanju želodčne kisline, kar zagotavlja pravilo prebavo.
jonathan-borba-lrQPTQs7nQQ-unsplash Ste vedeli? Tega po vadbi nikakor ne smemo narediti! silence_0 To so najbolje prodajane spolne igračke ta hip shutterstock_416161396 Vaje za zadnjico, ki bodo delovale do poletja Ali je vaše srce v dobrem stanju? Pametna ura Apple zazna sladkorno bolezen v 85 odstotkih · · · · ·