TripAdvisor: najbolj romantični hoteli ta trenutek
Utrip mesta · destinacija

Romantike ni nikoli preveč, zato si popestrita letošnji dopust in se odpravita v kakšnega izmed teh najbolj romantičnih hotelov ta hip, kjer se bosta ponovo zaljubila.

Pravijo, da je valentinovo skozi vso leto – vsak dan bi torej morali slaviti ljubezen in svojo boljšo polovico crkljati z romantičnimi presenečenji. In ker se bosta verjetno čez nekaj mesecev odpravila na zasluženi oddih, razmislita o tem, da bi svoj dopust popestrila z bivanjem v enem izmed najbolj romantičnih hotelov ta trenutek.

Tripadvisor je tako kot vsako leto v okviru TripAdvisor Travelers’ Choice Award pripravil seznam najbolj romantičnih hotelov ta trenutek. In turisti so prvo mesto dodelili španskemu hotelu za odrasle Lani’s Suites Deluxe, ki poleg suit ponuja čudovit razgled na Atlantski ocean. Turisti so opisali Lani kot hotel, kjer se boste popolnoma sprostili, posebej pa vas bo navdušila “romantična storitev”.

Na seznam najbolj romantičnih hotelov sta se uvrstila tudi evropska hotela iz Francije in hotel iz Grčije. Romantike pa ne bo manjkalo niti na drugih kontinentih. Kje, najdite v galeriji.

Galerija: Najbolj romantični hoteli ta trenutek

10. La Maison d'Aix, FrancijaOdpri galerijo
To je najbolj "instagramana" lokacija na svetu in ni to, kar pričakuješ To je najbolj “instagramana” lokacija na svetu in ni to, kar pričakuješ Triki stevardes, ki ti bodo resnično pomagali pri pakiranju Triki stevardes, ki ti bodo resnično pomagali pri pakiranju poroka na prostem Sanjski kotički za poroke na prostem v Sloveniji wonderland_eurasia1-Copy-1280x720 Wonderland Eurasia: odprt je največji tematski park v Evropi · ·