giris31
Utrip mesta · destinacija

Uporabniki spletnega portala TripAdvisor so izbrali najboljše hotele, kamor naj bi se odpravili v letošnjem letu. Kateri so torej najboljši hoteli 2019?

Tukaj so najboljši hoteli 2019, kot so jih izbrali na portalu TripAdvisor.

10. La Siesta Hotel Hanoi, Hanoj, Vietnam

10. La Siesta Hotel Hanoi, Hanoj, VietnamOdpri galerijo
Hotel La Siesta je najnovejši član hotelske verige Hanoi Elegance in predstavlja čisto razkošje. Obljubljajo toplo dobrodošlico in osebno postrežbo. Nastanitev se nahaja blizu jezera Hanoi Hoan Kiem in glavnih znamenitosti. Najnovejši dragulj je sodoben v stilu, hkrati pa ima čar starega dela mesta Hanoi. Čaka vas 50 prostornhi sob, vključno z apartmaji in dupleksi. Hotel vključuje še SPA, telovadnico in kino.
hanoilasiestahotel.com

9. Kayakapi Premium Caves – Cappadocia, Urgup, Turčija

9. Kayakapi Premium Caves – Cappadocia, Urgup, TurčijaOdpri galerijo
Zgodovinsko območje Kayakapi, ki ga podpira tudi UNESCO, je danes dom več sto jamskih hiš in zgodovinskih struktur. In tudi vi ste lahko poseben gost te zgodovinske soseske, ki ima jamsko cerkev iz 10. stoletja, mošejo, ki je nastala v času Velikega Seldžuškega imperija in hišo Sv. Janeza Ruskega s svojim edinstvenim razgledom na Urgup in Kapadokijo. Sobe, apartmaji in vile v velikosti od 33 do 235 kvadratnih metrov so oblikovane tako, da zadostijo vašim dnevnim potrebam in luksuznemu oddihu.
kayakapi.com

8. Belmond Palacio Nazarenas, Cusco, Peru

8. Belmond Palacio Nazarenas, Cusco, PeruOdpri galerijo
V nekoč inkovskem imperiju vas čaka sodobno razvajanje, ki pa ima brezčasno privlačnost. Intimen urbani resort ima le 55 apartmajev, vsak ima svoj zasebni bar, kjer lahko gostje ustvarijo pijače s poudarkom na svežih sestavinah, ki rastejo okoli hotela. Znotraj teh brezčasnih zidov vas čaka zaprto staro dvorišče s starim vodnjakom, čudovit SPA, prvi zunanji bazen v mestu in elegantne restavracije, ki ponujajo vrhunsko lokalno kuhinjo.
belmond.com

7. The Resort at Pedregal, Cabo San Lucas, Mehika

Odpri galerijo
The Resort at Pedregal je razkošno samotno zatočišče, ki ponuja ekskluzivno in neprimerljivo raven individualnih storitev, ki so prilagojene vašim željam in potrebam. Ohladite se lahko v prelivnem bazenu, ki se izteka v obzorje Tihega oceana ali pa v sebi vnamete iskrico pustolovca in se odpravite na potapljanje, na panoramski let s padalom, ki ga vleče gliser ali pa na jahanje. Vse to vam bo organiziral vaš osebni concierge. Vsaka soba ali apartma ima tudi zasebni bazen s pogledom na ocean.
theresortatpedregal.com

6. French Quarter Inn, Charleston, Južna Karolina, ZDA

6. French Quarter Inn, Charleston, Južna Karolina, ZDAOdpri galerijo
French Quarter Inn je butični hotel v Charlestonu v ZDA. Njihovo udobno preddverje s sedežnimi garniturami iz pliša, elegantnim kaminom in rezanim cvetjem, je le uvod v ta skriti dragulj. Njihova želja je, da se v hotelu počutite kot doma. Gostje hotela imajo tako brezplačen kontinetalni zajtrk, na voljo pa so jim tudi različne vrste blazin, ki so pripročno opisane v meniju Sound Sleep. Svoj oddih si lahko priredite po meri, kjer lahko izberete, s čim bi se najraje sproščali, kaj najraje pojeste, kakšne rože vas naj pričakajo v hotelu in kaj bi si radi v mestu in okolici ogledali.
fqicharleston.com

5. Alpin SPA Tuxerhof, Tux, Avstrija

5. Alpin SPA Tuxerhof, Tux, Avstrija Odpri galerijo
Hotel Tuxerhof se nahaja na vhodu v dolino Tuxerhal na 1300 metrih nadmorske višine, na zelo sončni in osrednji lokaciji. Pričakujete lahko prefinjeno tirolsko gostoljubje z vrhunskimi storitvami, najboljšimi lokalnimi specialitetami iz kuhinje in vinske kleti, prijetnim vzdušjem in elegantnim ambientom. Je idealna lokacija za sproščujoče in rekreativne počitnice, za športne navdušence in družine. Mir, sprostitev in celostno dobro počutje v aplskem slogu vas čaka v njihovem SPA-ju in savnah, ki se raztezajo na 2000 kvadratnih metrih.
tuxerhof.at

4. Amanda Hotel Kenting, Hengchun, Pingtung, Tajvan

4. Amanda Hotel Kenting, Hengchun, Pingtung, TajvanOdpri galerijo
Zasnova hotela Amanda temelji na starodavni cesarski palači, zunanje stene iz opečnato rdečih peščenjakov pa spominjajo na Tinghir v Maroku. Ime hotela izhaja iz latinščine in pomeni “ljubljena, vredna ljubezni”. To je hotel za tiste, ki si želijo zasebnosti in sprostitve ter prikazuje skrajno razkošje južnega dela Kentinga.
amanda-hotel.com

3. Viroth’s Hotel, Siem Reap, Kambodža

3. Viroth’s Hotel, Siem Reap, KambodžaOdpri galerijo
Hotel se nahaja v samem središču mesta, v živahnem območju Wat Bo in se ponaša z velikimi zelenimi površinami ter vertikalnimi vrtovi, ki so jih navdihnila 50. leta prejšnjega stoletja. Gostje lahko v hotelu uživajo v pomlajevalnem SPA-ju, v 20-metrskem bazenu in okusni lokalni kmerski hrani ter kontinentalnih jedeh.
viroth-hotel.com

2. Hotel Belvedere, Riccione, Italija

2. Hotel Belvedere, Riccione, ItalijaOdpri galerijo
Ko Italijani slišijo besedo “Riccione”, takoj pomislijo na morje, nakupovanje, zabavo … A ta štirizvezdnični hotel ponuja več. Njihov cilj je namreč ta, da vas osrečijo. To poskušajo doseči s svojimi prostornimi sobami, gostoljubnostjo, štirizvezdnično (in več) kuhinjo, glasbo, s ponujanjem kolesarjenja, zabav in seveda velnesa.
belvederericcione.com

1. Tulemar Bungalows & Villas, Manuel Antonio, Kostarika

1. Tulemar Bungalows & Villas, Manuel Antonio, KostarikaOdpri galerijo
Letovišče Tulemar Bungalows & Villas je edin licenciran hotel na svetovno znanem območju Tulemar Gardens. V hotelu ponujajo široko paleto samostojnih nastanitev, vključno z nagrajenimi bungalovi Tulemar, luksuzne vile in čudovite zasebne domove. Resort je obdan z bujnim deževnim gozdom, ponaša pa se z neverjetnimi vrtovi, sprehajalnimi potmi in edinstveno peščeno plažo. Uživali boste v razkošju in zasebnosti lastne vile, vključno s ponudbo vrhunskega letovišča: conciergom, 4 plavalnimi bazeni, 4 restavracijami, barom na plaži, SPA storitvami, organizacijami izletov, prevozi in še veliko več.
tulemarresort.com


BeFunky-collage (1) Melbourne je najsrečnejše mesto na svetu (+ 10 fotografij, ki to dokazujejo) intercontinental-shanghai-5803546653-2x1 11 stvari, ki jih moraš vedeti o prvem podzemnem hotelu na svetu 157773301 Kudadoo Maldives: resort za odrasle s 15 vilami je najboljši luksuzni hotel 2019 Mystique, Santorini, Grčija Top 10: Najlepši hoteli v Evropi · ·