Truck Surf Hotel
Utrip mesta · destinacija

Če se želite odpraviti na sanjske počitnice, smo za vas našli pravo destinacijo. Kraji za surfanje, kulturne znamenitosti, zunanje aktivnosti in idilična narava najbolje opišejo potovanje s prav posebnim tovornjakom.

Truck Surf Hotel, sicer predelan Mercedes Actros, je udoben in razkošen hotel na kolesih, ki vam omogoča neprestano premikanje iz ene točke v drugo. Še posebej primeren je za ljudi, ki se želijo naučiti deskati na vodi ali izpiliti svoje znanje na tem področju, hkrati pa uživati ob aktivnostih v naravi. Dobrodošli so tako posamezniki kot tudi skupine ljudi.

Truck Surf Hotel je lociran na dveh krajih, in sicer na Portugalskem in v Maroku. V njegovem pritličju najdemo kuhinjo, dnevno sobo in kopalnico, medtem ko se v zgornjem nadstropju nahaja 5 spalnic: 4 sobe s pogradi in zasebna soba z zakonsko posteljo. Velika okna in zunanja terasa prispevajo k izjemnemu razgledu na okolico.

Kako poteka dan na ‘krovu’ Truck Surf Hotela?

Vsako jutro turista pričaka bifejski zajtrk. Ob prehranjevanju si lahko podrobno ogleda čudovito pokrajino. Nato se skupaj z vodiči odpravi na pot. Predhodno mora izbrati, ali bi raje obiskal katero izmed čudovitih plaž ali pa se prepustil zunanjim aktivnostim v neokrnjeni naravi. Na Portugalskem sta za izlete še posebno priljubljeni regiji Algarve in Alentejo. Zadnji del dneva je namenjen sprostitvi. Po večerni prhi se gosti radi osvežijo s hladno pijačo in uživajo ob sončnem zahodu s prijatelji.

Če vas je opis hotela prepričal, povpraševanje za nastanitev sprejemajo tukaj. Priporočljivo je, da počitnicam namenite vsaj teden časa, saj je le tako z gotovostjo mogoče ujeti popolne valove in si ogledati edinstvene kraje. Želimo vam prijetno potovanje!

Galerija – Truck Surf Hotel

Truck Surf Hotel Odpri galerijo
Portofino Najlepša italijanska obalna mesteca, ki so kot nalašč za obisk to poletje 13 restavracij, kjer hrana ni glavna atrakcija 13 restavracij, kjer hrana ni glavna atrakcija Otoki za edinstveno izkušnjo. 5 otokov, ki jih morate obiskati, če želite res edinstveno izkušnjo ithaa-restaurant-aerial-view-1920x1080 Muraka: prva podvodna vila na svetu · · · · · · ·