Cara Delevingne
Kulturni izbor · film

Usodi Jadena Smitha, ki si je moral za vlogo v filmu Life In A Year (Življenje v enem letu), ki ga režira nihče drug kot Mitja Okorn, producira pa podjetje Willa Smitha Overbrook Entertainment, ni mogla uiti niti britanska zvezdnica Cara Delevingne, ki si je prav tako morala korenito postriči lase. ”Dramo” okoli tega je na Instagramu delila tudi s svojimi oboževalci. Delevingneva zaradi Slovenca danes ni več takšna, kot smo jo do nedavnega poznali. Ti je všeč njen novi videz?

Tudi Cara Delevingne se je morala zaradi slovenskega režiserja Mitje Okorna posloviti od svojih prečudovitih dolgih las. Britanka bo od Jadenu Smithu (ta je se je za vlogo prav tako ostrigel) namreč zaigrala v njegovi romantični drami Life In A Year (Življenje v enem letu), ki na redni kinematografski spored prihaja leta 2018. Vloga je od nje med drugim terjala tudi krajše lase.

V filmu bo zaigrala dekle, ki umira za neozdravljivo boleznijo, njen fant (Smith), pa se odloči, da bosta v leto, ki jima je ostalo, stlačila vse, kar bi sicer počela vse življenje.

PREBERITE ŠE: Mitja Okorn ‘kriv’, da je Will Smith sinu odstrigel znamenite drede

Čeprav je Britanka po prvi fotografiji, objavljeni na Instagramu, namignila, da si je glavo pobrila, pa se je izkazalo, da vendarle ni bilo tako hudo. Nima pa več značilnih dolgih las, ki si jih je pred striženjem iz gole zabave obarvala v roza barvo, njena ‘izbira’ je pixie pričeska, ki je trenutna ena od najbolj priljubljenih frizur med zvezdnicami (nosijo jo Nina Dobrev, Selena Gomez, Shay Mitchell …).

Galerija – Cara Delevingne ima novo frizuro:

Tako je podražila oboževalce.Odpri galerijo

Galerija – Will Smith sinu zaradi filma Mitje Okorna ostrigel lase:

Will Smith in Jaden SmithOdpri galerijo
Animirani film DIP: Raziskovalec globin (2017) Filmski napovednik: DIP: Raziskovalec globin (Deep, 2017) Katarina Čas Katarina Čas bo nastopila v TV-seriji Love, Lies & Records, ki jo snema BBC Film 6 Days (2017) Filmski napovednik: 6 Days (2017) Film Detroit  (2017) Filmski napovednik: Detroit (2017) · · · · ·