Tudi MI v njej živimo: zastrašujoč prikaz, kako SLABA je naša družba
V zraku · buzz buzz

Ste se že kdaj vprašali, ali ste zadovoljni z družbo, v kateri živite? Preden odgovorite na to vprašanje, naj vam povemo, da se na svetu dogajajo stvari, na katere NE BI SMELI niti pomisliti.

Čeprav se morda zdi, da so časi, ko smo bili ljudje nič drugega kot le sužnji totalitarnih in avtoritarnih režimov, mimo, pa živimo v dobi, ki je v mnogih pogledih še hujša. S svojimi dejanji namreč odstotku najbogatejših dovoljujemo, da še naprej bogatijo, medtem ko se sami utapljamo v dolgovih, depresiji, zasvojenosti …

V morju vseh težav, ki nas obdajajo, se tolažimo z brskanjem po Facebooku, gledanje filmov in serij, prehranjevanjem s kemično obdelano hrano … – in na ta način le še dodatno prispevamo k povečevanju razlik med ‘nami’ in ‘onimi’. Namesto tega moramo storiti korak nazaj in na situacijo pogledati tudi z drugega zornega kota – tako se bomo naučili, da svet, v katerem živimo, niti približno ne funkcionira tako, kot bi moral.

O tem, da je človeška družba očitno slaba, pričajo fotografije, ki si jih lahko ogledale v galeriji. Verjamemo, da vas bodo v trenutku prepričale v to, da je svet, ki ga skupaj konstruiramo, potreben temeljite prenove.

Galerija: Kako SLABA je naša družba?

Narobe svetOdpri galerijo
Po tej poti hodijo “zgube”: stvari, zaradi katerih lahko propadeš v življenju Po tej poti hodijo “zgube”: stvari, zaradi katerih lahko propadeš v življenju BeFunky-collage (1) Zavidali bi jim celo Vikingi: seksi moški, ki vse stavijo na svojo BRADO Za vse, ki vas je strah: 5+ stvari, ki si jih reci, ko letos oblečeš KOPALKE Vedno jim zlomijo srce: 6 astroloških znakov, ki vsakič izberejo napačnega partnerja Vedno jim zlomijo srce: 6 astroloških znakov, ki vsakič izberejo napačnega partnerja ·