shot-by-cerqueira-Ez7UZDUvGcg-unsplash
V zraku · odnosi

“Izkušnje pravijo, da je najsrečnejši tisti, ki je osrečil največje število ljudi.” – Mary Jane Ryan

Ženska, ki je vedno v oporo drugim, veliko čuti. V sebi ima neskončne globine, ocean za srce in privlači ljudi, ki se preveč bojijo, da bi plavali. Ona jim nenehno daje sebe, iz dneva v dan. Počasi na delčke raztrga svojo tankočutno dušo, počasi košček za koščkom v drobce, le da bi v nekom prižgala plamen upanja.

Boli jo. Sprašuje se, ali ji bo kdo kdaj dal ljubezen, ki jo daje drugim, sprašuje se, ali bo prišel čas, ko jo bo kdo vprašal, kako je, kako se počuti, kako se spopada z življenjem …

In ko se to ne zgodi, začne iskati odgovore v sebi. Moč najde v drugih stvareh, ne v ljudeh. V svoji samoti najde energijo, upanje v sanjah. Sestavi, zgradi svojo osebnost. Zraste. Reče si, da ne potrebujete nikogar, ki bi jo rešil, da ne potrebujete nikogar, ki bi zamajal njene temelje. Le ona sama.

Včasih ženska, ki je vedno v oporo drugim, potrebuje nekoga, da je tam zanjo. Včasih ženska, ki ima največji nasmeh, najbolj trpi. Včasih ženska, ki briše solze drugim, odide domov in zjoka jezero solz v blazino.

Včasih je potrebno povedati takšni ženski, ki spodbuja vse okoli sebe, da je cenjena, da je pomembna; in včasih jo je treba opomniti, da mora spodbuditi tudi sebe.

Če ste ženska, ki je vedno tam za druge, vedite, da je vaše srce redko. Vedite, da imate v sebi sposobnost, da umirjanje nevihte v ljudeh, sposobnost, da lajšate bolečino v očeh in krpate poškodovane misli in srce.

Ljudem dajete upanje, s tem, ko jih navdihujete, ko jim pokažete, da jih slišite, da vam je mar, da vas zanimajo vsi njihovi, tudi najbolj ignorirani koščki bolečine. Ob vas se počutijo želene, ponovno se jim zdi, da imajo namen, ker vam lahko zaupajo.

Spomnite se, da niste nepremagljivi. Vaše srce potrebuje počitek. VI potrebujete počitek. Spomnite se, da vam ni treba nositi teže sveta na svojih ramenih, da morda ne boste mogli rešiti vseh, da morda ne boste mogli pozdraviti vsake bolečine in da s tem ni nič narobe.

Spomnite se, da si morate vso energijo, ki jo vlagate v svet, kdaj vložiti tudi vase. Spomnite se, da ste vredni ljubezni, ki jo nenehno dajete vsem drugim, da ste samo človek. Ne pozabite živeti – zase, ne živite samo za druge.

devon-divine-j97pRJgDwNc-unsplash (2) Bodi tisti, ki ljubi preveč … kajti ljubezen je redka! diego-rosa-1ACDIdNTXaY-unsplash Najboljša ljubimka: 11 lastnosti, zaradi katerih je ženska po mnenju moških “dobra v postelji” jake-noren-IHKGhgoKQiQ-unsplash Bravo, uspelo ti je izgubiti žensko, ki si je pravzaprav želela, da bi lahko bila tvoja! ian-dooley-OfbAhwCZRXk-unsplash Prijateljem, ki nas branijo, kadar se ne zmoremo sami · ·