5063044-1300
V zraku · buzz buzz

Če živiš v svetu neskončnih možnosti Elona Muska in v določeno stvar verjameš z vsem svojim srcem, je možno ČISTO vse. To so besede, ki se bodo dotaknile tudi tebe in ti dale zagon.

Elon Musk je človek, ki premika meje mogočega – uspelo mu je že popularizirati električne avtomobile, dober čas pa si prizadeva tudi za kolonizacijo Marsa. Prepričan je, da bo dosegel tudi ta cilj, saj verjame, da moraš najprej sprejeti, da je nekaj mogoče, nato pa se bo odprla možnost za uresničitev slednjega.

Če tudi ti verjameš, da lahko spremeniš svet in svoje življenje na bolje, si preberi citate Elona Muska, ki ti bodo dali zagon in te prepričali, da tudi povprečni ljudje lahko postanejo izjemni, tako kot je to postal on.

Besede Elona Muska, ki ti dajo zagon:

1. Prvi korak je, da ugotovite in sprejmete, da je nekaj mogoče, nato se bo pojavila tudi verjetnost za uresničitev slednjega.

2. Vztrajnost je pomembna. Ne bi smeli obupati, dokler niste prisiljeni, da obupate.

3. Verjamem, da je povsem mogoče, da povprečni ljudje postanejo nadpovprečni. 

4. Lahko sem opazovalec sprememb ali pa sem del sprememb.

5. Če zjutraj vstanete in pomislite, da bo prihodnost boljša, je dan svetel. Sicer ni.

6. Ljudje bi morali slediti svojim sanjam. To jih bo osrečilo bolj kot katerakoli druga stvar.

7. Stvari ne bi smeli početi na drugačen način samo zato, ker so drugačne. Morajo biti … boljše.

8. Če so pravila takšna, da zaradi njih ne morete napredovati, se morate boriti proti pravilom.

9. Raje sem optimističen in nimam prav, kot pa pesimističen in imam prav. 

10. Da bi uresničili določeno stvar, morate imeti zagon. V nasprotnem primeru boste nesrečni.

11. Začel sem prebirati Enciklopedijo Britannica. To mi je zelo pomagalo. Kar ne veš, pač ne veš. Okoli nas pa je še toliko stvari.

12. Bodite pozorni na negativne povratne informacije, prosite zanje, še posebej od prijateljev … Skoraj nihče tega ne počne, je pa v izjemno pomoč.

13. Neprestano razmišljajte, kako bi lahko stvari izboljšali. Neprestano se sprašujte.

fhd010BSN_Natalie_Portman_053 To ti ne bo pustilo spati: 17 dejstev o človeški psihi, ki te prestrašijo 70534441_1115292335526633_695122108157052583_n Top 5: slovenski vlogerji, ki jih moraš spremljati Sibirski haski (Foto: IG @husky.dynasty) 10 veličastnih: to so najlepši psi na svetu! shutterstock_61926829 (1) copy Kondomi Saint Laurent: naj bo vajin seks čisti luksuz ·