Prikupne živalce s puloverji
V zraku · buzz buzz

Čeprav imajo živali dlako in perje, pa tudi one niso imune na mraz, kajne? Številni lastniki zato svojim psom ali mačkam v zimskem času nadenejo pasje obleke, a ti lastniki so šli še dlje in so svojim ljubljenčkom spletli kar puloverje. Ker kaj je bolj udobnega in toplega od pletenega puloverja?

Zima je pred vrati in prvi hladni dnevi so nas že prisilili, da smo iz garderobne omare potegnili puloverje in ostala zimska oblačila. Živali nimajo te sreče in se morajo zanesti na svoje dlake in perje. Na srečo številni lastniki hišnih ljubljenčkov ne stojijo križem rok in ne le sebi, pač pa tudi svojim živalim priskrbijo ustrezno toplotno zaščito. Ker ko zares pritisne mraz, tudi živali potrebujejo pulover, mar ne?

PREBERITE ŠE: V Lipici izbrali naj lipicančka, malega Pluta

Ko si boste ogledali spodnjo galerijo živali v puloverjih, se boste popolnoma strinjali z nami. Pa naj jim pulover dejansko koristi ali ne. Kaj niso prikupne?!

Galerija – prikupne živali v puloverjih:

Živali v puloverjih.Odpri galerijo

Felix Passlack Mojstrsko​ ​žongliranje​ ​nogometaša​ ​z​ ​žvečilnim​ ​gumijem Povprečna Američanka leta 2016 Tako je leta 2016 videti povprečna Američanka – namig: ni takšna kot iz videospota Neuporabne stvari To so najbolj neuporabne stvari na tem svetu Jennifer Lopez in Renée Zellweger, 50 let Ne boste verjeli: ti zvezdniki so ENAKO stari, ampak ni videti tako · · ·