Dvojniki zvezdnikov
V zraku · buzz buzz

So vam kdaj dejali, da jih spominjate na katerega slavnega igralca ali igralko? Ti ljudje so se tega v svojem življenju verjetno že dodobra naposlušali. Na svetu živi 7 milijonov ljudi in dvojniki niso redkost. Vsak človek naj bi jih imel 7. Seveda tudi zvezdniki niso izjeme in tu je novo dokaz. S temi neznanci so si podobni kot jajce jajcu.

Ne, ne vidite dvojno. Tudi zvezdniki in zvezdnice imajo svoje dvojnike, ne le slavne, kot smo to ugotavljali v prispevku Zvezdniki in njihovi slavni dvojniki, pač pa tudi take, ki s slavo nimajo veze.

PREBERITE ŠE: Zvezdniki in njihovi slavni dvojniki

V nadaljevanju boste spoznali dvojnike zvezdnikov, ki bi jih na ulici hitro zamenjali za zvezdnike in prosili za avtogram in selfi, saj so njihova izrezana slika, a s slavo in denarjem nimajo nobenega opravka. Nekateri so podobnost dobro vnovčili – na primer ruski Leonardo di Caprio –, spet drugi živijo naprej svoje običajno življenje na povsem drugem koncu sveta. Ste vedeli, da dvojnik Nicholasa Cagea prihaja iz Indije? Spoznajte neslavne dvojnike slavnih.

Galerija – dvojniki zvezdnikov, ki jih boste zlahka zamenjali za slavne osebe:

Rus, ki je izrezana slike Mille Jovovich.Odpri galerijo

Krogi potegavščina Srhljiva potegavščina: Samara iz filma Krog prestrašila nič hudega sluteče obiskovalce trgovine Nizozemska satira za Donalda Trumpa Nizozemci svojo državo Trumpu predstavili v njegovem slogu in nasmejali svet 15538134_365448837151656_2809447891972653056_n Krava, ki se pusti jahati in skače čez ovire Najbolje plačani tviteraši- Cristiano Ronaldo Najbolje plačani tviteraši med športniki – za tvit toliko, kot vi zaslužite v 20 letih · ·