Najbolj oblegane plaže
Utrip mesta · destinacija

Se pritožujete nad gnečo na plaži? Po tem, ko si boste ogledali prizore z najbolj obleganih plaž na svetu, se vam bo zazdelo, kot da na plaži samevate! To so najbolj obljudene plaže na svetu, kjer je gneča nepopisna.

Verjetno ste se kdaj že pritoževali nad gnečo na plaži. Kaj lahko potem porečejo šele obiskovalci teh plaž, kjer se ljudje dobesedno drenjajo kot sardele.
Ne samo, da na teh plažah ne morete najti prostora za ležalnik ali brisačo in imeti miru, ponekod niti plavati ne morete! Ko se boste naslednjič pritoževali nad drenom na plaži, pomislite na te uboge dopustnike.

Galerija: Najbolj obljudene plaže na svetu

Ipanema, BrazilijaOdpri galerijo
TripAdviser ponuja PokemonGO destinacije. TripAdvisor ponuja destinacije Pokemon GO, bogate s Pokemoni Adrenalinske turistične atrakcije Najbolj spektakularne turistične atrakcije za tiste, ki se ne bojijo višine Pestana CR7 – hotel Cristiana Ronalda Pestana CR7 – Cristiano Ronaldo odprl svoj hotel in posodil ime letališču Baldwin Street - najbolj strma ulica na svetu Baldwin Street je najbolj strma ulica na svetu in prava turistična atrakcija · · · · ·