every-new-emoji-ios-12-1-emojipedia1
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Applovi uporabniki imajo znova razlog za veselje. Odslej jim bo na voljo veliko število novih emojijev, med katerimi pa še posebej izstopa nadvse edinstven obraz.

Apple je predstavil novo različico svojega operacijskega sistema iOS 12.1. Ta lastnikom njegovih naprav ponuja kar 158 novih emojijev.

Stanje opitosti ste doslej lahko izražali z različnimi emojiji, kar pa se bo kmalu spremenilo. Na voljo vam bo omotičen emoji Bogsy, ki je bil izdelan za izražanje razpoloženja po naporni noči.

Seveda ne smemo pozabiti na celo vrsto sličic, ki bodo prav tako popestrile vaš vsakdan. Če ste doslej med pogovorom radi napenjali mišice na rokah, bo to odslej mogoče tudi z nožnimi mišicami. Izpostaviti je treba tudi živalske emojije, na katerih so se med drugim znašli dihur, lama in kenguru.

Celoten seznam novih emojijev lahko preverite na spodnji fotografiji.

Smeški vam bodo na voljo po naslednji posodobitvi operacijskega sistema, zanje pa vam ne bo treba plačati. Upamo, da Bogsy ne bo postal vaš najpogosteje uporabljen emoji …


shutterstock_216311500 Vatikan ima svojo različico igre Pokémon Go, kjer lovite Jezusa shutterstock_716101894 Top 10: najboljše aplikacije za vadbo google-selfie-mini-stickers-1-840x472 Google Gboard Mini: ustvarite svojo lastno zbirko emotikonov Povezovalnik elektronskih naprav. 5 tehnoloških pripomočkov za izjemno zaposlene ljudi · ·