Ali ste pripravljeni na začetek igre?
V zraku · tehnologija · gadgeti

Podjetje 8Bitdo izdeluje igralne ploščke, ki so namenjeni igranju videoiger na različnih sistemih – vse od Super Nintenda pa do osebnega računalnika. Tokrat so javnost navdušili z edinstveno linijo izdelkov.

Nova linija ploščkov, ki so jo naznanili pred kratkim, je kot nalašč za uporabnike konzole Nintendo Switch, ki je bila sicer izdana v lanskem letu.

Igralni plošček 8 Bitdo Zero 2 z barvno kombinacijo posnema Game Boy Pocket, ki je bil priljubljen v 90. letih 20. stoletja. Ima usmerjevalno ploščico, 4 smerne gumbe in gumba “select” in “start”. Ob igranju iger, kot je denimo Mario Kart 8 Deluxe, ga lahko uporabimo tudi kot tretji ali četrti upravljalnik. Na ta način je omogočena zabava za več ljudi.

Če vam minimalistični dizajn ne ugaja, so na voljo tudi večje naprave. Modela N30 Pro 2 in SN30 GP boste prav tako lahko uporabili na osebnem računalniku, Macu in Androidu. Pozabiti ne smemo niti na brezžični USB-adapter, ki vam prek Switcha omogoča uporabo igralnih konzol PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One in Wii.

8Bitdo za zdaj še ni razkril informacij o ceni in dostopnosti svojih novih izdelkov. Navdušeni igričarji lahko le upate, da nanje ne bo treba čakati dolgo.


Sensorwake Trio Budilka Sensorwake Trio te zbudi z vonjem, svetlobo in zvokom Trove Coin Denarnica Trove Coin poskrbi, da so vaše kriptovalute na varnem D-Mask-Smart-Diving-Mask-Concept-00 D-Mask: Pametna maska je prihodnost potapljanja 1_e4lDxUVfT6PYuQG8xLcJRQ Najboljše brezžične slušalke za vadbo · · ·