Fleksibilno kolesarsko stojalo Tulip fan fan
Utrip mesta

Marsikateri mestni kolesar ima marsikaj za povedati čez kolesarska stojala. Industrijski oblikovalci zadnje obdobje resda ustvarjajo zanimiva stojala, ki postajajo nepogrešljivi del urbanega pohištva, a prevečkrat dobimo občutek, da so mislili le na estetiko, medtem ko so na praktičnost stojala povsem pozabili. Kako drugače si gre sicer razlagati npr. špiralasta stojala, ki so z vidika uporabnosti katastrofa? To pa ne gre trditi za stojalo estonskega oblikovalskega studia Keha3 in njihove izpopolnjene različice stojala Tulip fan fan. Je Tulip fan fan 2 moderno kolesarsko stojalo, ki smo ga čakali?

Tulip fan fan 2 je kolesarsko stojalo, ki sicer ni nastalo s strani kolesarjev za kolesarje, je pa dejansko uporabno za kolesarje. Je nadgradnja istiomenskega stojala estonskega studia Keha3, ki je še bolj stabilen in igriv kot predhodnik, sprejema pa tudi večja kolesa. Zavoljo fleksibilnega okvirja je kompatibilen z vso vrsto koles (kar ne moremo trditi za številna stojala inštalirana v slovenskih krajih), zgornji del pa je povrh še elastičen, da lahko kolesarji lažje in bolje zavarujejo svojo lastnino pred krajo.

PREBERITE ŠE: Fabric – kolesarski bidon, ki ne potrebuje nosilca

Kolesarsko stojalo Tulip fan fan je namenjeno prodaji na debelo (slišite občine) in ga lahko bodisi privijemo bodisi zabetoniramo v tla. Izdelan je iz EPDM/PVC cevi, jeklene žice in galvanizirane kovine. Na voljo je v rdeči, sivi in rumeni barvi.

Fleksibilno kolesarsko stojalo Tulip fan fanOdpri galerijo
Srednjeveška kovnica v Ljubljani Srednjeveška kovnica: v Ljubljani zopet odmevajo udarci preše za kovanje kovancev Nepogrešljiva oprema za piknik Obvezna oprema, brez katere ni dobrega piknika DSC_7720 copy1 UAUU: V Ljubljani se rojeva Univerzalni Atelje Uličnih Umetnosti Druženje na Trnfestu Hipsterski vodič lokalov, restavracij in muzejev po Ljubljani