flash-bros-182603
Utrip mesta · zdravje & lepota

Vam je dovolj utrujenosti, skrbi in neprijetnosti zaradi slabe prebave in napihnjenosti? Se strinjate, da potrebujete nov zagon in da je treba več pozornosti nameniti svojemu dobremu počutju? Psst, imamo nekaj za vas! Je popolnoma novo, sveže, vroče! Je ljubezen na prvi pogled. Vsi, ki boste pravilno odgovorili na preprosto nagradno vprašanje, se boste potegovali za 20-dnevni Tummy Tea Tox program ali pa 2 x čajni mešanici Tummy Tea Tox. Pripravljeni? Zdaj!

Znebite se tečnega občutka napihnjenosti in utrujenosti in zravnajte svoj trebušček v 20 dneh! Tummy Tea Tox je lahkotnost, ki jo iščete – vaš novi začetek.

Tummy Tea Tox

1. Za zdravo in učinkovito hujšanje ni dovolj, da je pripravljena le vaša volja, ampak tudi vaše telo.
Prvih 10 dni je zato posebej namenjenih temu, da lahko resnično dobro pripravite svoje telo na preobrazbo s čajema Daily Kick in Sleep Tight. Jutranji in nočni razstrupljevalni čaj vam bosta pomagala odstraniti vaše najhujše razvade, odpraviti napihnjenost in utrujenost ter zares aktivirati prebavo za izgubo tistih trmastih kilogramov v naslednjih 10 dneh.
2. Da bo vaše telo res prenovljeno, morate ciljati na vse ravni in organe, ki bodo spodbudili topljenje maščobic.
V naslednjih 10 dneh v svoj dnevni načrt vnesite še Cleanse Drink, Happy Enzymes in Slimbiotic, ki vam v zgolj desetih dneh čisto resetirajo telo! Encimi in probiotiki vam okrepijo imunski sistem, vas dokončno očistijo in dolgotrajno zaženejo prebavo na vseh ravneh, Cleanse Drink pa z dozo antioksidantov zada še zadnji udarec trmastemu nabiranju maščobic.

PREBERITE ŠE: Top vaje za čvrsto zadnjico in noge

Nagradna igra

Tummy Tea Tox je oblikovan za hitri zagon vašega zdravega načina življenja z našo podporo, personaliziranimi namigi, planom vadbe, prehranskim načrtom in top izdelki: 2 x čajno mešanico Tummy Tea Tox, Cleanse Drink, Happy Enzymes in Slimbiotic. Odgovorite na preprosto vprašanje in se potegujte za 3 nagrade: 1 x 20-dnevni Tummy Tea Tox program in 2 x čajno mešanico Tummy Tea Tox.

Nagrajenke nagradne igre Tummy Tea Tox so:

  • Lea Kresnik (20-dnevni paket Tummy Tea Tox)
  • Špela Juršnik (čajna mešanica Tummy Tea Tox)
  • Sandra Zorec (čajna mešanica Tummy Tea Tox)

Nagrajenkam iskreno čestitamo! Ostalim pa želimo več sreče v naših prihodnjih nagradnih igrah.

Screen-Shot-2015-04-13-at-21.46.39 Top vaje za čvrsto zadnjico in noge Sejem kozmetike in lepote Love Beauty 2017 Nagradna igra: podarjamo vstopnice za sejem kozmetike in lepote Love Beauty 2017 Tetoviranje pegic Freckling – tetoviranje pegic je nov lepotni trend Lolita - temnopolta Barbie Lolita – temnopolta Barbika · · ·