Cockta za vedno – Nova podoba, legendaren okus
V zraku · trend

Legendarna pijača, ki je skozi desetletja spreminjala slog, a ohranila prepoznaven okus, se ob 65-letnici v moderni preobleki in z novim sloganom poklanja vsem, ki znajo svetu pogumno pokazati svoj pravi jaz!

Cockta je slovenska blagovna znamka, ki je že davno presegla meje in še vedno ohranja sloves ene najmočnejših blagovnih znamk v regiji. Vse to pa ji uspeva zato, ker kljub nenehnim in vedno hitrejšim spremembam, ki jih narekuje sodobno življenje, ostaja samosvoja. Sledi trendom in osvežuje svojo podobo, hkrati pa ohranja svoje bistvo, prepoznaven okus, ki si ga je leta 1953 zamislil izumitelj in tehnolog Emerik Zélinka. Originalno recepturo, ki jo sestavlja mešanica 11 izbranih rastlinskih izvlečkov, so zdaj še nadgradili z naravnimi aromami. Ne vsebuje ortofosforne kisline in kofeina, zato je lahko pravi užitek in osvežitev tudi za otroke ter nosečnice. Šipek, karamela, čista voda z naravnim ogljikovim dioksidom in originalni koktajl izbranih zeliščnih izvlečkov tvorijo legendaren okus, ki se zdaj predstavljajo v novi, moderni podobi, za katero so našli navdih v koreninah pijače, ki je postala simbol naše mladosti.

Cockta bo svoj 65. rojstni dan marca letos praznovala v novi preobleki
Po vseh spremembah je bil čas, da se vrne nazaj, na svoj začetek, saj je modra barva njeno promocijo spremljala že leta 1953, ko so jo prvič poslali na trg. Ob spoštovanju tradicije so v novo celostno podobo vključili tudi kolaž vseh dosedanjih podob, s katerimi je Cockta nagovarjala potrošnike, vsaka od njih je bila v svojem času napredna in je pustila svoj pečat. Na tak način se Cockta povezuje s tistimi, ki so tako kot ona ohranili avtentičnost. V svetu, kjer je vse, kar je včasih veljalo za ’kul’, zastarelo, in vse, kar je bilo včasih čudaško, ’super kul’, ko je televizijo zamenjal pametni telefon, otroško igrišče internet in so sladke besede zamenjali ’emotikoni’. Z novim sloganom »Tvoja Cockta. Tvoja stvar« se poklanja vsem, ki živite za svojo stvar in svetu pogumno pokažete, kdo ste!


Concept 26 10+ poklicev, ki jih čez 10 let ne bo več Moja reka si 2017 Projekt Moja reka si podprlo več kot 15.000 prostovoljcev 26SOF_govorci 26. Slovenski oglaševalski festival vabi v Portorož Z modelom X16 bo zaigral tudi kapetan NK Maribor Marcos Tavares_ Adidas ACE 17 PURECONTROL: kopačke tudi za igranje na ulici ·