Držalo za lak za nohte Tweexy
Utrip mesta · zdravje & lepota

Lakiranje nohtov še nikoli ni bilo tako preprosto kot z držalom za lak za nohte Tweexy. Raziskava je pokazala, da kar 71 odstotkov žensk uporablja lak za nohte in da ima večina pri tem številne težave. Držanje stekleničke je samo ena izmed njih. Iz te frustracije je zrasel Tweexy, univerzalno prstno držalo za lak za nohte, ki močno olajša lakiranje nohtov.

Tweexy je prstno držalo za lak za nohte. Njegovi snovalci so zbrali 250 različnih stekleničk laka in ustvarili univerzalno držalo, ki je primerno za katerokoli obliko laka, ki ga uporabljate, pa naj bo ta okrogel, štirioglat ali katere druge oblike.

PREBERITE ŠE: MAPO: Bluetooth lepotna maska za obraz

Tweexy je izdelan iz silikona in se natakne na prstanec in sredinec. Lak za nohte vstavimo v ”krono” in lakiranje kar naenkrat postane precej preprostejše opravilo, saj lahko lak za nohte odprete z eno roko, prav tako steklenička ne polzi. Tweexy pa ima še dva ”rožička”, ki držita prste narazen, za lažje nanašanje laka.

Držalo za lak za nohte Tweexy:

Držalo za lak za nohte TweexyOdpri galerijo
Gymnastics Nazaj v formo: nasveti in namigi za začetek telesne vadbe Ukrivljen mezinec kot posledica uporabe pametnega telefona Imaš zaradi držanja pametnega telefona tudi ti ukrivljen prst? MAPO - lepotna maska s povezljivostjo Bluetooth MAPO: Bluetooth lepotna maska za obraz Maček po novem letu Kako pregnati (alkoholnega) mačka hitro in učinkovito?