Twin Strangers
V zraku · buzz buzz

Ste si kdaj želeli imeti dvojnika in ste zavidali moškemu, ki je nedavno na letalu čisto po naključju naletel na svojo zrcalno sliko? Od zdaj se vam ne bo več treba zanašati na srečo, saj je vzniknila spletna storitev Twin Strangers, specializirana za iskanje dvojnikov. Da ne gre za šalo, si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Na svetu živi že krepko prek 7 milijard ljudi, kar pomeni, da ”tam zunaj” zagotovo obstaja nekdo, ki vam je na las podoben. A verjetnost, da boste naleteli nanj, je pičla. Vsaj bila je. S pojavom spletne storitve Twin Strangers so vaše možnosti namreč močno poskočile, saj je stran specializirana za iskanje dvojnikov. Da gre za zgodbo o uspehu, priča posnetek Švedinje Sare in Irke Shannon, ki ste se našli prav s Twin Strangersom.

In kako najdete svojega dvojnika? Na spletni strani Twin Strangers ustvarite profil in Twin Strangers vam prek družbenih omrežij in drugih spletnih ”pomagal” poišče dvojnika kjerkoli na svetu.

PREBERITE ŠE: Ste že našli svojega dvojnika?

Kako deluje Twin Strangers:

Dekle, ki ima na svetu celo več dvojnikov:

Allan Dixon - mojster selfijev z živalmi Allan Dixon, resnični Dr. Dolittle, mojster selfijev z živalmi Darila za lenuhe Izvirna božična darila za lene ljudi Najbolj obupne družinske božične voščilnice So to najobupnejše družinske božične voščilnice vseh časov? Zvezdni roj Westerlund 2 Najbolj fascinantne fotografije iz vesolja, posnete v letu 2015