Girokopter Twistair
Utrip mesta · mobilno

Da bo prihodnost še kako zanimiva in avanturistična, ni nobenega dvoma več. Kje točno se bo vozilo, letelo in plavalo, je težko napovedati, lahko pa vam predstavimo en majhen delček prihodnosti, ki jo bomo zagotovo dočakali.

Oblikovalci, inženirji, mehaniki in testni piloti podjetij 2sympleks in Trendak Aviation so ure in ure preživeli v pogovorih in okoli računalniško narisanih modelov. Ukvarjajo se namreč z minihelikopterjem oziroma ‘girokopterjem’ z imenom Twistair. Uporabniku naj bi pričaral resnično doživetje svobode, ki jo ponuja letenje. Za zdaj žal ni znanega več kot to, da bo na voljo v treh različicah.

Omislili si ga boste lahko s popolnoma zaprto kabino, s polodprto kabino ali pa popolnoma golega z zgolj vetrobranskim steklom za malo zaščite. Slednji je na kožo pisan predvsem tistim, ki so že po naravi adrenalinski navdušenci in imajo radi občutek hitrosti. Twistair naj bi zagledal luč sveta na začetku prihodnjega leta.

PREBERITE ŠE: SCORPION 3 – PRVI LETEČI MOTOCIKEL, KI GA BO MOČ KUPITI

Galerija: Leteči 3D-motocikel

Girokopter TwistairOdpri galerijo
Sloviti londonski taksi na elektriko Londonska ikona od zdaj na elektriko 1000-500-citymagazine-cover Škoda Rapid, družinski preprostež odpira novo poglavje 1000-500-citymagazine-cover Opel Insignia z novo oznako in še več ognja profil-lewy Električno kolo Avionics V1: retro minimalizem · · ·