Kavči Two be
Utrip mesta · dom

Pri španskem oblikovalskem studiu Vitale studio so ustvarili čudovito pohištveno kolekcijo Two be, v kateri so združili različne modele kavčev s čudovitim lesenim pohištvom v obliki mizic, poličk in omaric.

Two Be je s skandinavskim dizajnom navdihnjena pohištvena kolekcija, pod katero so se podpisali pri oblikovalskem studiu Vitae studio. Kavči in priložnostno pohištvo, združeni v čudovite hibride, predstavljajo modularn koncept, ki uporabniku omogoča izbiro poljubne konfiguracije glede na prostor, ki ga ima namen opremiti. two-be_sofa-estudio-vitale-1Naslonjalni in sedalni deli pohištvenih kosov so premični, poleg dodatnega lesenega pohištva pa lahko pri izbiri poljubnega sestava izbiramo tudi med različnimi kovinskimi dodatki za shranjevanje, ki čudovito zaokrožijo celoten videz pohištva in posledično našega doma oziroma pisarne.

PREBERITE ŠE: Metis: miza iz masivnega lesa za urejeno delovno okolje

Kavči Two beOdpri galerijo
Delovna miza Metis Metis: miza iz masivnega lesa za urejeno delovno okolje cypress umbrella graphic-04 Cypress: trpežen dežnik, ki je zadnji dežnik, ki ga bomo kupili Stenska ura New Time New Time – stenska ura kot zmečkan papir 3d+complete+view Lux Table: nočna omarica s skritim adutom ·