DSC_7720 copy1
Utrip mesta

V Ljubljani, točneje na Gosposvetski 7, najdemo nov urban prostor – Univerzalni Atelje Uličnih Umetnosti. UAUU je pribežališče sedmim ljubljanskim kreativcem, ki gradijo univerzalni atelje, ki je lahko galerija, kreativni coworking prostor in še marsikaj.

Prostor z vrtečo steno, 360stopinj (cel krog), na Gosposvetski 7, nudi pribežališče sedmim ljubljanskim likom. So prijatelji, rokodelci, misleci, umetniki, iznajdljivci in kreativci. Ker gradijo univerzalni atelje, ki je lahko tudi galerija, znotraj UAUUa nudijo soustvarjanje prihodnosti tudi ostalim ustvarjalcem in umetnikom, pa tudi če se za to nimajo, preko odprtega razstavnega prostora, izobraževanj in produktivnega druženja.

Ko se zastor spusti in loči atelje od galerije, se v ateljejskem delu začnejo uresničevati ideje. Ideje, ki se vedno porodijo izven okvirjev konvencionalnega razmišljanja. Za realne premike pa jim pomagajo znanja s širokega spektra področji, z veliko ulične podlage. Od ilustracije, grafike, grafitov, fotografije, arhitekture, oblikovanja, programiranja in celo interneta. UAUU je univerzalni prostor za univerzalne ljudi z neuniverzalnimi idejami in željami.

PREBERITE ŠE: Najboljši kotički za pitje kave v centru Ljubljane

Odpri galerijo
Druženje na Trnfestu Hipsterski vodič lokalov, restavracij in muzejev po Ljubljani Distribucija cawp-splosni-969683020.jpg City After Work Party City LIMITED transparent Si ti City? · ·