Katera je mama in kateri sta hčeri?
V zraku · buzz buzz

Zadnje dni po spletu kroži skupinski selfi, ki ga je na Instagramu objavila 16-letna Kaylan Mahomes. Fotografija je posebna iz enega razloga. Na posnetku namreč niso tri vrstnice, pač pa mama in hčeri dvojčici. Uspete uganiti, katera je mama in kateri njeni hčeri?

Skupinski selfi v avtomobilu ni na videz nič posebnega, a to le ob upoštevanju dejstva, da ne poznamo podatka, da sta na fotografiji dve generaciji deklet. Eno je namreč mama, drugi dve pa sta njeni hčeri. Ena je Kaylan Mahomes, 16-letnica, ki je z objavo te fotografije na Instagramovem profilu momtwinandme in pripisom ”Katera je mama?” obnorela splet. Uganete, katera je mama in kateri njeni dvojčici? Veliko sreče, večina namreč ugiba.

PREBERITE ŠE: Odsevi v lužah: ugotovite, katera je zrcalna slika?

Odkar je Kaylan pred dnevi delila fotografijo svoje sestre in mame Tine, je ta obsedla splet. Kot pravi Kaylan, tudi tisti, ki jih poznajo, ne znajo povedati, katera je njuna mama, ki več kot očitno pije iz vodnjaka mladosti. No, kot pravi sama, se ima za mladostni videz zahvaliti vodi, ki je poskuša čez dan popiti kar največ, izogibanju stresu in osredotočanju na notranjo lepoto, ne pa estetskemu kirurgu kot številne zvezdnice. In če mislite, da je fotografija zavajajoča, si oglejte tudi druge posnetke, kjer Tina prav tako odlično skriva svoja leta.

Bitja, ki živijo na hrbtih ljudi. Secret Friends: čudaška bitja s hrbtov ljudi Centriphone Centriphone: smučar pametni telefon vrtel kot kavboj laso Evolucija zombijev Evolucija zombijev: kako so se zombiji spreminjali skozi čas Življenje brez in s psom je nekaj povsem drugega. Razlika med življenjem s psom in brez njega