SS15_NewYork_Womens_STYLE_125
Utrip mesta · moda

Britanska prestolnica diha z modo vsak dan, v obdobju tedna mode, pa se stvari še dodatno zaostrijo. Poglejmo, s čim so londonske trendseterke, ki slovijo po odštekanem slogu in kombinaciji različnih stilov, presenetile tokrat.

Mesto, ki že tako ali tako slovi po svojih modno osveščenih in predvsem malce odštekanih prebivalcih, je zaradi tedna mode še dodatno zaživelo. V Londonu klasična modna merila namreč ne veljajo. Dovoljeno je kombiniranje različnih stilov, zaželjeni so odštekani modni dodatki, na ulicah živijo kričeče barve in živahni vzorci. Tokrat pa tudi barvito črtasto krzno. V galeriji si poglejmo, kaj so najbolj pomembne fashioniste iz celega sveta oblekle za ogled modnih revij za pomlad in poletje 2015.

PREBERITE ŠE: Najbolj udarna high street modna sodelovanja, ki ustvarjajo modne trende

Odpri galerijo

2-DANIELLE-BERSTEIN-SERENA-GOH58 Trend: 10 odličnih razlogov, ki opravičijo nakup kultne usnjene jakne ASOS Trend: najboljših 10 “midi” kril za to jesen cover1 Petit Bateau – blagovna znamka oblačil za otroke in odrasle, ki raste z vami minna_parikka_AW14_02-1600x800 Zaljubljene v prikupno kolekcijo čevljev Minna Parikka · · · ·