www.asos.com
Utrip mesta · moda

Komaj čakamo, da pozdravimo poletje in smuknemo v prikupne kratke hlačke. Letos bodo v naši garderobi kraljevali mehko strukturirani gingham, romantična bela čipka “broderie anglaise”, vroč tropski potisk, klasične navtične črte in nežna svila, ki prida zapeljiv pridih “boudoir” perila.

Letošnje poletje se poleg kratkih hlač iz jeansa, dobrodošle klasike, ki jo lahko kombiniramo s tako rekoč vsem, spomnimo še nekaterih nekdanjih modnih uspešnic, ki jih morda pozabljene najdemo celo nekje na dnu naše omare. Se še spomnite mehkega karirastega ginghama, brezčasnih mornarskih črt, romantične bele pletenine, zabavnega tropskega potiska in zasanjane svile?

PREBERITE ŠE: Ženska kolekcija Diesel za pomlad/poletje 2014

V galeriji smo zbrali pisan nabor ljubkih kratkih hlačk, ki bi jih morala imeti v omari vsaka prava ljubiteljica poletja.

Odpri galerijo
Foto: Thefashiontag Presenetljivi modni preporod kavbojk z naramnicami Foto: Asos Moda na plaži – sproščena obutev za na plažo (zanjo) www.topshop.com Pomladna bela obleka z dotikom čipke romantično zapelje Asos Moda na plaži – najlepši modni dodatki za na plažo · · · · ·