Foto: Ultra Europe
Kulturni izbor · glasba

Split se te dni pripravlja na enega od ključnih dogodkov s področja elektronske glasbe – Ultra Europe. Ogromen oder, izjemna produkcija in program nastopajočih obljublja najboljši glasbeni spektakel. Na kar namiguje tudi dejstvo, da so vstopnice za otvoritveni žur že razprodane. Še vedno pa so kakopak na razpolago vstopnice za glavna dva večera.

Karte za “Opening Party”, ki je 13. junija v klubu Giraffe Palm Beach House, so razprodane. Tako bo začetek največje poletne avanture začinila strastna tehno in deep house producentka Nicole Moudaber, ki bo s svojimi gosti predstavila svojevrsten program Mood. Vsi, ki jim ni uspelo dobiti karte za “Opening Party”, pa se še vedno lahko zagrabijo za “After Party”, ki bo na Hvaru – v okviru  dogodka  Ultra Beach. Na Hvaru bodo oder zavzeli Dash Berlin, Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano in Vicetone, ki se jim bo pridružil še hrvaški dvojec Vanillaz.

Aplikacija Ultra Europe 2017

Organizatorji so se letos potrudili, da imajo “Ultranauti” še boljšo uporabniško izkušnjo ter tako ustvarili mobilno aplikacijo ULTRA Europe 2017. Seveda je aplikacija dostopna tako za naprave iOS kot Android. Poleg programa nastopajočih in servisnih informacij aplikacija ponuja tudi druge informacije: o samem stadionu, izhodih, WC-jih in ostalih stvareh.

Lineup – Ultra Europe 2017

Če želite videti vse na kupu, potem morate v Split, saj je izbor zvezdnikov elektronske glasbe izjemen. Na Ultra Europe ne bodo manjkala niti tako zveneča imena, kot so David Guetta, Carl Cox, Martin Garrix, Tiesto, Armin Van Buuren, Hardwell 

Karte za spektakel lahko kupite do ponedeljka 10. julija po posebni rojstnodnevni ceni, in sicer za vse dni festivala, ki znaša 170 evrov, oziroma posamično karto za en dan festivala za 75 evrov.

Koncert: Lola Marsh v Kinu Šiška Koncert: Lola Marsh v Kinu Šiška K1 Kolo, ustvarjeno s pomočjo glasbenih velikanov Kraftwerk 2-john-malkovich Na Ljubljana festival prihaja John Malkovich cmt-171208-ritem_mladosti-foto1_foto_Marko_Delbello_Ocepek Ritem mladosti 2017: nepozabna zabava z Dan D in Mi2 ·