Umetnica pokaže, kako narisati katerokoli stvar, če začnete z risbo zadnjice.
V zraku · buzz buzz

Če nimate daru za risanje, a si želite ustvarjati, je tudi, če se vam zdi absurdno, vredno poskusiti s tehniko ‘Make Stuff With Butt’.

Aditi Mali je umetnica, ki riše komične stripe in barvite ilustracije, ki jih na spletnih medijih podpisuje z imenom ‘goodbadcomics’. V svojih stripih obravnava najrazličnejše teme – od vsakodnevnih situacij do najbolj nenavadnih in absurdnih scenarijev.

View this post on Instagram

Tag the person you have love for 🌚

A post shared by Aditi Mali (@goodbadcomics) on

Umetnica je tudi avtorica komične serije risb z naslovom ‘Make Stuff With Butt’, ki je osnova za nadaljnje risanje katerikoli stvari. V štirih korakih Mali pokaže, kako iz risbe zadnjice nastane končna risba. Za Boredpanda je povedala, da najprej nariše zadnjico, nato risbo opazuje iz različnih kotov, dokler ne vidi stvari, ki bi jo lahko narisala. Včasih si risbo zadnjice nariše tudi na roko in razmišlja, kaj bi lahko iz nje ustvarila.

Gre za duhovit in zabaven način, da se naučite nekaj o stripih in svetu stripov. Kako je videti serija ‘Make Stuff With Butt’, pa si lahko ogledate v galeriji.

Galerija slika – ‘Make Stuff With Butt’

ElvisOdpri galerijo
The-ugliest-dog-of-2018-was-introduced-and-he-is-totally-adorable-5b30d6c0d00c7__700 Razglašen je “najgrši pes na svetu” 1 (2) Kdo v koga “bulji” v fitnesu: to razumeš le, če hodiš na telovadbo! mariya-georgieva-42318-unsplash Koliko denarja dejansko zaslužijo influencerji? Ljudje, ki živijo v tujini, imajo boljšo samopodobo. To je edina razlika med nami in tistimi, ki živijo v tujini · · · · ·