lork-eat-me-nouvel-art-urbain-street-food-mattresses-2-Copier
V zraku · buzz buzz

Vsakdo lahko postane umetnik, če le ima dovolj domišljije in kreativnosti. Dotrajane predmete, ki jih ne potrebujete več, lahko z nekaj truda spremenite v prave umetnine.

Francoska umetnica Lor-K ljudi že 8 let ozavešča o pomenu recikliranja odpadnega materiala. To ji uspeva z izdelovanjem urbanih skulptur, sestavljenih iz odpadkov.

V okviru svojega najnovejšega projekta “Eat Me” je slastne jedi ‘skuhala’ kar iz zavrženih vzmetnic, ki jih je našla na pariških ulicah.

Po tem, ko vzmetnice razreže in obarva, jih odloži na mestih, kjer jih je našla. Ljudje jih torej lahko opazijo kar na sprehajalnih poteh. Njeno delo verjetno najbolje opišemo z besedo improvizacija, saj svoje ustvarjanje prilagaja najdenim odpadkom.

Vas zanima, katere jedi so se znašle na jedilniku edinstvene umetnice? Verjamemo, da se vam bodo ob pogledu nanje pocedile sline.

Pizza

Maki suši

Vafelj

Sendvič

Makroni

Ribje palčke

Takos

Torta

Sadna kupa

Nabodala

View this post on Instagram

#urbanrecipes

A post shared by Lor-K (@lor_k_life) on


Kill Bill Vol 1 - 1 10+ nepričakovanih dejstev o ženskem telesu, ki jih niti same ne poznajo BeFunky-collage (1) Glej to! Tako se naš obraz spremeni od 7.00 zjutraj do 7.00 zvečer genetske mojstrovine Genske mojstrovine, ki jih ne vidimo vsak dan Zakaj tako boli, ko moškega udariš v moda? · ·