Carli Davison - Kolekcija "Shake"
V zraku · buzz buzz

Ameriška fotografinja Carli Davidson je našla izjemno zanimivo tržno nišo ter svoj hobi – trenerstvo živali – povezala s profesionalno fotografijo. In to ne prvič, saj po izjemno uspešni seriji podvodnih fotografij psov tokrat nadaljuje s psi, ki stresajo z glavo.

Da doseže ta efekt se s psi izjemno intenzivno igra ter jih tudi moči z vodo, vse seveda kot del igre in potrpežljivega dela. Rezultat napornega dela so izjemne fotografije in close up portreti, frfranja ušes, ustnic, sline in pasjih izrazov v vse smeri.

Davisonova te čudovite posnetke ujame s kamero, ki ji omogoča osvetljevanje predmeta tudi do 13.000 krat v sekundi.

Delo fotografa je pričela v živalskem vrtu Oregon Zoo s fotografijo ptic, sedaj pa je specializirana za fotografiranje živali za oglase in privatne naročnike. Nekaj njenega dela je objavljeno tudi na njeni spletni strani.

Dela Cari Davison se po vsej verjetnosti spominjate zaradi že viralnih fotografij psov, ki se potapljajo, katere je lani objavila v svoji knjigi. Letos pa nas navdušuje z novo knjigo “Shake” in upodobitvijo karakternih psov. Knjigo lahko za simboličen denar kupite tudi na spletu.

“Ogled izjemno zanimive foto galerije – SHAKE”

Carli Davison - Kolekcija "Shake" Odpri galerijo
Elon Musk Elon Musk: zgodba vizionarja v sliki in besedi Rezljanje buče - za noč čarovnic - Helloween Kako izrezljamo najboljšo bučo za noč čarovnic [video + foto] elfs Modni dvojec ELFS s šokantnimi naslovnicami Noč čarovnic - Halloween - Make up // izjemno preprosto in krativno 10+ idej za maske ob praznovanju noči čarovnic (halloween) · · ·